Society Gaming - Yepyeni Bir Başlangıç - IP:societygaming.nitrado.net - societygaming.byethost22.com

basemode

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Society Gaming
ÖNSÖZ
!!!SUNUCU AKTİF!!!

Minecraft platformunda açtığımız bu güzide sunucuyu Türk Minecraft ortamındadaima kayda değer ve diğer sunucuların ilgisi altında bulundurmayı hedefliyoruz. Her zaman için herkese adaletli ve eşit haklar tanımayı kendimize görev biliyor ve bu husus üzerine kendimizi hep yeniliklere açık tutuyoruz. Minecraft Türkiyeplatformunda aktif olarak yer alan diğer sunucuların aksine kapanma olasılığımızın çok düşük olduğunu belirtmek isteriz. Buna nazaran tüm içtenliğimizle sunucumuz uzun ömürlüdür diyebiliriz. Artık tam anlamı ile emek verebileceğiniz ve emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir sunucu var! Hemen foruma kayıt olun ve sunucuya dair bilgiler edinin!

Sistemler
* Grief Prevention sistemi

* HungerGames sistemi
* Anti X.Ray sistemi
* Anti Bot sistemi
* CombatLog sistemi
* Daha fazlasını öğrenmek için forum adresimizi ziyaret edin!

Sunucudan kareler

-

-

-

-

Sunucu bilgileri

IP: societygaming.nitrado.net
IP 2: 31.214.239.189:25565
Sürüm: Minecraft 1.7.2

İnternet adresi
Society Gaming • Ana sayfa

Ekibimize katılmak ister misiniz?
Hemen forum adresimizi ziyaret edin
Helper/Builder/Moderator Ekibi Alımları [AÇIK]

Son düzenleme:

Fidanumut

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serveri sabirsizlikla bekliyorum supere benziyor beyler

Croozn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sizin İçin kusursuz bir server hazirliyoruz arkadaslar.

frog55

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
,,,,,,,,,

Son düzenleme:

ceokan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucunun gerek yönetim anlayışı, gereken vizyon ve misyonunu oldukça etkileyici buldum. Artık gerçekten emek verebileceğim bir sunucum var. Umarım ki uzun soluklu olur. Buradayım!

burakb1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tebrikler, güzel bi sunucu oluşturmuşsunuz anladığım kadarıyla arkadaşlarımla beraber 6kişilik takım olarak geliyoruz.

Croozn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Saatler 8 i gösteriyor rü tuş lari tamamliyoruz...

Son düzenleme:

Toluen

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucunun açılışına; iki dakika kaldı!
Sabırsızlıkla bekliyoruz.

hersoy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türkiye forumunda böylesi bir sunucunun tanıtımını görünce hemen kayıt olup mesaj göndermeyi kendime görev bildim.
Sunucu yönetim ekibi gerçekten titizlikle işlerini yürütüyorlar. Daima saygılı ve nazik olmaya özen gösterdiklerini, ayrıca ciddi bir şekilde bu sunucuyu yönettiklerini söylemeden geçemeyeceğim. En kısa zamanda dahada iyi yerlere gelmeniz dileği ile..

Herkese iyi forumlar!

basemode

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

fanCy

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Hocam elinize sağlık her şey çok güzel. Yöneticilerin ilgisine bayıldım hemen attım kendimi foruma :D

Croozn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelik Oyunculardır Sunucumuzda İlginiz İçin Teşkkürler...[DOUBLEPOST=1409074169,1409058051][/DOUBLEPOST]İpeksiyle Spawner Bakımdan Sonra Eklenmiştir...İyi Günler :)