SoğukAteş Kimdir?

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi
K

Klood07

Ziyaretçi
Sanırım böyle bir konuyu açmanın vakti geldi .-.
Açıkçası neden bu foruma üye oldum en ufak fikrim yok. Bu forumu 1 yıl önce buldum 1-2 ay takip ettim ve sonra üye oldum.

Adım Mehmet,Denizli'de yaşıyorum. (Merkezde yaşayan varsa tanışabiliriz.) Yeteneksiz, beceriksiz,korkak,sakar ve garip biriyimdir.Düzenden ve simetriden nefret ederim. İçimdeki öfkeyi her zaman dışa vururum ve insanları kolay affetmem. Kendimi rezil etmede Dünya birincisi olurdum herhalde. Hayal gücüm pek geniş değildir, işleri ciddiye alırım. Hayatımda hiçbir sınava doğru dürüst çalışmam. Ama nasılsa hep yüksek not alırım.Ne yazık ki diğer konularda pek şanslı değilimdir. Aksine çoğu işte cenabetliğim tutar.

Hayatımda elime hiçbir zaman iyi bir pc ve limitsiz internet geçmedi (:() Bu yüzden çoğu PC oyununda bayağı acemiyim :( PC'nin içine sd kart kaçırmışlığım, tabletimin ve pc'nin ekranına kafa atmışlığım ve hiçbirşey yapmadan PC'nin harddiskini çökertmişliğim vardır. Müzik yelpazem pek geniş değildir genellikle speedcore ve drum'n bass dinlerim.

Hayata olumsuz yanından bakarım. İyimserlikten nefret ederim.Genelde acemi olduğum konularda kendimi pro olarak gösteririm-
Etiket: @Vienicome @Iskefiyeli01 @Zurinqun @KadirBerk @sergun26 @cbg2002 @MUHDE ve adını unuttuklarım.​

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Tam konuyu görüyorum tıklıyorum etiket atıyorsun pls :([DOUBLEPOST=1415642439,1415642396][/DOUBLEPOST]Benim tabletim bile yok pls :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş hiç rap yapmayı düşündün mü?Bence yeteneğin var bu işte senin.
Özellikle şu kısım ;

''Yeteneksiz, beceriksiz,korkak,sakar ve garip biriyimdir.Düzenden ve simetriden nefret ederim. İçimdeki öfkeyi her zaman dışa vururum ve insanları kolay affetmem. Kendimi rezil etmede Dünya birincisi olurdum herhalde. Hayal gücüm pek geniş değildir, işleri ciddiye alırım. Hayatımda hiçbir sınava doğru dürüst çalışmam. Ama nasılsa hep yüksek not alırım.Ne yazık ki diğer konularda pek şanslı değilimdir. Aksine çoğu işte cenabetliğim tutar.''

Sanki rap yapıyorsun.B)

K

Klood07

Ziyaretçi
Kardeş hiç rap yapmayı düşündün mü?Bence yeteneğin var bu işte senin.
Özellikle şu kısım ;

''Yeteneksiz, beceriksiz,korkak,sakar ve garip biriyimdir.Düzenden ve simetriden nefret ederim. İçimdeki öfkeyi her zaman dışa vururum ve insanları kolay affetmem. Kendimi rezil etmede Dünya birincisi olurdum herhalde. Hayal gücüm pek geniş değildir, işleri ciddiye alırım. Hayatımda hiçbir sınava doğru dürüst çalışmam. Ama nasılsa hep yüksek not alırım.Ne yazık ki diğer konularda pek şanslı değilimdir. Aksine çoğu işte cenabetliğim tutar.''

Sanki rap yapıyorsun.B)
Rap, ve benzeri şeyler benim işim değil ve kelimelere söylemeye üşenirim bazen :(

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden se ben bana yapılan kötülükleri unutuyorum mesela beni sakat bıraksalar 3 dakikada öfkem geçiyor affediyorum help me :(

barbo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tanıştığıma açıkçası ............ memnum oldum imagine dragons dinlermisin

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu insanlar beni tanısın diye açtım. Ayrıca herkes bu türlü konular açıyor. Konuda işin yoksa bari spam yapma da konumu terket.
yoo işim var forum'a bakarsan bu gün 6 kişiye aynı şeyi söyledim spam olsaydı o 6 kişiden biri mutlaka beni rapor ederdi diye düşünüyorum sadece espiri olsun diye yazdım birde kaça gittiğini merak ediyorum eğer dürüstce cevaplarsan bir taviyede bulanacağım