[SoldierPvP] Moderator Alımları [ON]

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar yaklaşık 5 gün sonra PvP sunucu acağım 6GB ramı ve 35-49 arası bir slotu olacak.
SUNUCUMA NE İŞ YAPTIĞINI BİLEN MODERATORLAR ALACAĞIM. SUNUCU PROFESYONEL OLACAK
ŞARTLAR
Mikrofon
Deneyim
+14 yaş
Uyumlu olması
İyi ve tecrübeli olması
Adın:
Mikrofon Kaliten:
Yaşın:
Skype Adresin:
Günlük aktiflik (saat):
Daha Önceki Deneyimlerin (Server ismi) :
Bir Moderator Ne Görev yapar ?:
(Türkçeyi doğru kullanma):
Bir arkadaşın sunucuda hile açtı ne yaparsın:
Bir youtuber sunucuda hile açtı ne yaparsın:
Bir kişi sana ana bacı sövdü ne yaparsın:
Neden kendine bizi layık gördün:
Sebepsiz yere ban atarmısın (TROLÜNE):
Bildiğin 3 Komutu Söyle (MODDERATORUN KULLANDIĞI):
Alınanları Skypeden ekleyeceğim ve aşağıdan yazacağım bol şans !
NOT: Sunucunun map vb İhtiyacı yok her şey hazır tek eksik doğru dürüst bir ekip !!!

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
DEVAM!!!
ARKADASLAR DEVAM DNEYİMLİLER YAZISIN PLEASE

DEVAM EDİYOR HAYDİ ARKADAŞLAR!

_EmirrK_1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adın:Mustafa Emir Kükrek
Mikrofon Kaliten: iyi
Yaşın: 17
Skype Adresin: facebook:mustafaemirkukrek
Günlük aktiflik (saat): 7
Daha Önceki Deneyimlerin (Server ismi) : play.legendcrafttr.com adresinde 4 ay modluk yaptım
Bir Moderator Ne Görev yapar ?: Oyuncuların şikayetlerini giderip oyuncuların daha iyi oyun oynamasını sağlar.
(Türkçeyi doğru kullanma): Evt düzgü kullanırım.
Bir arkadaşın sunucuda hile açtı ne yaparsın: İlk öncelikle arkadaşımı uyarırım bir daha yaprsa kick atarım bidaha yaparsa ban atarım
Bir youtuber sunucuda hile açtı ne yaparsın: İlk kick atarım [neden çünkü o tanınmış bir youtberdir hile açması ayıp olur diye]
Bir kişi sana ana bacı sövdü ne yaparsın: O arkadaşa15 dk mute atarım bidaha yaparsa ban
Neden kendine bizi layık gördün: Sizin yetkili ekibinizw uyum sağlıyacağımı düşündüm o yzden size layık gördüm.
Sebepsiz yere ban atarmısın (TROLÜNE): atmam
Bildiğin 3 Komutu Söyle (MODDERATORUN KULLANDIĞI): [ban] [cc]sohbet temizleme [mute] arada sırada

IbrahimRespect

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Selamun Aleykum
Adın:Ibrhaim
Mikrofon Kaliten:Guzel
Yaşın:15
Skype Adresin:ibrahim.20023
Günlük aktiflik (saat):8-9
Daha Önceki Deneyimlerin (Server ismi) :GreenPvP AnkaNW v.s
Bir Moderator Ne Görev yapar ?:Moderator Sunucunun Kaliteli Olmasi icin elinden geleni yapmalidir Oyunculara Yeterince Yakin DAVRANMALIDIR.!
(Türkçeyi doğru kullanma):Kesinlikle
Bir arkadaşın sunucuda hile açtı ne yaparsın:Torpil Yapmayi Sevmem Kim Olursa Olsun
Bir youtuber sunucuda hile açtı ne yaparsın:Ayni Sey
Bir kişi sana ana bacı sövdü ne yaparsın:Kesinlikle Onun Seviyesine Inmem Ve gerekeni yaparim (Mute)
Neden kendine bizi layık gördün:Sizinle Calismak Isterim
Sebepsiz yere ban atarmısın (TROLÜNE):Kesinlikle Hayir Sebepsiz Mute bile atmam!
Bildiğin 3 Komutu Söyle (MODDERATORUN KULLANDIĞI):Jail WG GroupManager World Edit Mute Ban Ve.b.

Iyi Gunler <3

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
D
Daha Önceki Deneyimlerin (Server ismi) : play.legendcrafttr.com adresinde 4 ay modluk yaptım
Bir Moderator Ne Görev yapar ?: Oyuncuların şikayetlerini giderip oyuncuların daha iyi oyun oynamasını sağlar.
Bir arkadaşın sunucuda hile açtı ne yaparsın: İlk öncelikle arkadaşımı uyarırım bir daha yaprsa kick atarım bidaha yaparsa ban atarım
Bir youtuber sunucuda hile açtı ne yaparsın: İlk kick atarım [neden çünkü o tanınmış bir youtberdir hile açması ayıp olur diye]
Bir kişi sana ana bacı sövdü ne yaparsın: O arkadaşa15 dk mute atarım bidaha yaparsa ban
Neden kendine bizi layık gördün: Sizin yetkili ekibinizw uyum sağlıyacağımı düşündüm o yzden size layık gördüm.
Bildiğin 3 Komutu Söyle (MODDERATORUN KULLANDIĞI): [ban] [cc]sohbet temizleme [mute] arada sırada
Oncelikle Selamun Aleykum
Adın:Ibrhaim
Mikrofon Kaliten:Guzel
Yaşın:15
Skype Adresin:ibrahim.20023
Günlük aktiflik (saat):8-9
Daha Önceki Deneyimlerin (Server ismi) :GreenPvP AnkaNW v.s
Bir Moderator Ne Görev yapar ?:Moderator Sunucunun Kaliteli Olmasi icin elinden geleni yapmalidir Oyunculara Yeterince Yakin DAVRANMALIDIR.!
(Türkçeyi doğru kullanma):Kesinlikle
Bir arkadaşın sunucuda hile açtı ne yaparsın:Torpil Yapmayi Sevmem Kim Olursa Olsun
Bir youtuber sunucuda hile açtı ne yaparsın:Ayni Sey
Bir kişi sana ana bacı sövdü ne yaparsın:Kesinlikle Onun Seviyesine Inmem Ve gerekeni yaparim (Mute)
Neden kendine bizi layık gördün:Sizinle Calismak Isterim
Sebepsiz yere ban atarmısın (TROLÜNE):Kesinlikle Hayir Sebepsiz Mute bile atmam!
Bildiğin 3 Komutu Söyle (MODDERATORUN KULLANDIĞI):Jail WG GroupManager World Edit Mute Ban Ve.b.

Iyi Gunler <3
Evet Sana Roportaj asamasina gectigini soylemek isterim. Skype: oytun_and_pvp Takipte kal cuma gunu Sunucu acilcak seninle Roportaj yapacagiz detayli bilgiyi cuma gunu ogrenirsin

Evet Sana Roportaj asamasina gectigini soylemek isterim. Skype: oytun_and_pvp Takipte kal cuma gunu Sunucu acilcak seninle Roportaj yapacagiz detayli bilgiyi cuma gunu ogrenirsin

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mikrofon yok
Deneyim 3 serverde modluk yapıyorum
+14 yaş 20
Uyumlu olması %100 süper uyumluyum
İyi ve tecrübeli olması 4 serverde modluk yapıyorum ve üyeler memnun
Skype Çalındı maalesef ama açabilirim
BAŞVURU FORMU
Adın: Talha
Mikrofon Kaliten: %25 leptop mikrafonu
Yaşın: 20
Skype Adresin: yok
Günlük aktiflik (saat): 5
Daha Önceki Deneyimlerin (Server ismi) : dreajecraft candycraft roescraft
Bir Moderator Ne Görev yapar ?: oyuncular için elinden geldiğini sağlamalı isteğe göre warp ekler kodlar ama en önemlisi üyelerin isteğini yapar
(Türkçeyi doğru kullanma): Türkçem süperdir küfür etmem edenlerden hoşlanmam argo kullanmam
Bir arkadaşın sunucuda hile açtı ne yaparsın: 1 gün ban veririm ama hile durumuna göre torpil yapmam
Bir youtuber sunucuda hile açtı ne yaparsın: ss alırım torpil yapmam ban 15 saat
Bir kişi sana ana bacı sövdü ne yaparsın: 4 saat mute
Neden kendine bizi layık gördün: sizin serverinizi daha görmedim ama çalışmak mutluluk verir
Sebepsiz yere ban atarmısın (TROLÜNE):asla
Bildiğin 3 Komutu Söyle (MODDERATORUN KULLANDIĞI): wg mrl World edit