Son Günlerde Artan Banlı Kullanıcı

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar son günlerde forumda aktif olan birçok kullanıcı banlanıyor. Bu banlarda "moderatörler haksız yere banlandı" gibi düşünceler oluyor fakat bir daha düşünüp kendimizde suçu aramaya davet ediyoruz sizleri. Banlanan ve uyarı alan arkadaşlarımıza "Forum Kurallarına" tekrarda göz atmalarını tavsiye ediyorum. Forum Kuralları;
https://forum.gamer.com.tr/konu/forum-kuralları.155251/

Banlanan arkadaşlar için ise üzgünüm, cezaları kalkınca daha dikkatli olurlar umarım. Son olarak banlanan arkadaşların yüzü gülsün;

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Herkesun Uslanip akillanmasi Lazim.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin öyle değil

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Daha ağır olursa daha çok banlanma olur bence. Çünkü forum kurallarını okuyan pek yok. :)
Bana göre kaba yoldan çözmek en mantıklısı kesin çözüme çıkıyor .3
Gereksiz mesajlarmı yazıyor 1 ay banlayacaksın geri geldiğinde yinemi gereksiz mesajlar yazıyor 2 ay banlayacaksın yedek hesabada tolerans gösterilmeyecek eski haline geri döner forum .3

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Türkçe'yi iyi kullanmayana 1 gün ban vermeliler (Forum dediğin böyle olur) -Kadir

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkesin öyle değil

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Konuna baktım, bu konuyu moderatörlere ve yetkililere bildir. Anlayış göstereceklerdir.
Türkçe'yi iyi kullanmayana 1 gün ban vermeliler (Forum dediğin böyle olur) -Kadir
birçok kardeşimiz henüz iyi bir şekilde kullanamıyor... Öyle olması gerekli ama yarısı gider forumun.
başlığı görünce ilk aklıma gelen son günlerde yaşanan otobüs kazaları :D konuyu okumadım :/
Çok şey kaybediyorsun o zaman. :)