Son Novem Bükücü v2.01 çıktı!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte sonunda v2.01! Bu versiyon birçok yenilik ile geliyor. Küçük bir hile koruması, XP ve level sistemi, aynı zamanda savaş sisteminde değişiklikler. Ayrıca oyunun önceki versiyonundaki birçok hata da giderildi. Geriye sadece daha iyi bir hile koruması yapmak, çoklu oyuncu desteği eklemek, hikaye modu eklemek gibi şeyler kalıyor. Şimdiden söylüyorum. Eğer hala rakibin uzun düşünmesi gibi bir sorun olursa yapabileceğim bir şey yok.

İndirme Linki: http://dosya.host/f/MeKaRR
Virustotal: https://www.virustotal.com/tr/file/...7f3111f9a93294271e3b7ef7/analysis/1472425889/

Ayrıca virustotal ile ilgili küçük bir sıkıntı oluyor. Lütfen o virüsü takmayın. O programın .exe olmasından kaynaklanıyor. Eğer inanmazsanız daha detaylı anlatım için şu linke gidebilirsiniz: http://malwarefixit.com/remove-malware/heurqvm41-1-malware-gen-opprosetup-exe.htm
Kısaca .exe olduğu için registry oluşturuyor ve kayıt dosyaları oluşturuyor haliyle. Tabi bu kayıt dosyalarını bulursanız biraz sıkıntı olur benim için. Ama siz hiç merak etmeyin! Onun içinde yakın zamanda bir çözüm bulacağımı düşünüyorum.

Savaş sisteminde sadece Savunma sistemi tamamen kaldırıldı. Onun yerine özellikler eklendi. Bu sayede "Can Artırıcı" veya Korunma özellikleri kullanabiliyorsunuz. Bu halini kontrol ettikten sonra da fikirlerinizi yazmanız benim için önemli olur :)

Hala o virüse takıldıysanız ve bana güvenmiyorsanız yapabileceğim bir şey yok maalesef. Ama yakın zamanda video çekerim hiç inanılmazsa :(

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Başarılı olmuş, fakat Kolay rakip de 5 XP veriyor Zor rakip de :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
Keşke yaz bitmeden önce daha fazla Java projesi yapsaydım da senin kadar öğrenebilseydim :(
(Programı indirmedim, mesajım bulunsun dedim (kısacası rez))

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Şey... O ne ki :/

Sen öğrenmek iste ben sana her projeyi yaparım aşqım...
Şifreleri md5 atmışsın,bende dedim brute force yazıyım 5 karakterden başlatıyım bi deniyim.
(Projeyi decompile edip,şifre kısımlarını silip tekrar paylaşmak varken...)
Sonra sıkıldım,erindim beklemeye.
Güzel olmuş bu sefer,bekleme olayını felan da çözmüşsün.
Herhalde yüksek skor gibi bişeyler yapmayı planlıyosun,projede bağlantı ile alakalı sınıflar vardı.
Devam et tutacak bak bu oyun :D

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dosyayı tam indirecektim virüs algılandı dedi ve indiremedim...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dosyayı tam indirecektim virüs algılandı dedi ve indiremedim...
O sorun .exe olmasından kaynaklı ve yapabileceğim bir şey yok maalesef :/

Şifreleri md5 atmışsın,bende dedim brute force yazıyım 5 karakterden başlatıyım bi deniyim.
(Projeyi decompile edip,şifre kısımlarını silip tekrar paylaşmak varken...)
Sonra sıkıldım,erindim beklemeye.
Güzel olmuş bu sefer,bekleme olayını felan da çözmüşsün.
Herhalde yüksek skor gibi bişeyler yapmayı planlıyosun,projede bağlantı ile alakalı sınıflar vardı.
Devam et tutacak bak bu oyun :D
Bağlantı ile alakalı sınıflar arkadaşlarla oynamayı eklerken oldu. Savaş sistemini oturttuğum zaman onu da açmayı planlıyorum. Bekleme olayını Runnable sistemi ile çözdüm ve baya iyi oldu :D

Oyunla ilgili verebileceğiniz her fikre açığım. Oyunun kodlarında birkaç gizli yazı var. Bunları bulunca bana özel mesaj şeklinde atabilirsiniz. Yakında oyuna para sistemi ekleyerek ekipman alabilmeyi sağlayacağım. Bu ekipmanlar sadece oynayış biçimlerinizi etkileyecek. Aynı zamanda oyunu Text-Based olmaktan çıkarıp 2 boyutlu bir oyuna dönüştürmeyi de düşünüyorum. Oyuna Soru Saldırısı gibi değişik saldırıları eklemeyi de planlıyorum. Oyunun şu anki hali ile ilgili hata ve yanlışlıkları bildirirseniz de çok mükemmel olur... :)

Bu arada oyunun ismi yakında değişebilir.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O sorun .exe olmasından kaynaklı ve yapabileceğim bir şey yok maalesef :/

Bağlantı ile alakalı sınıflar arkadaşlarla oynamayı eklerken oldu. Savaş sistemini oturttuğum zaman onu da açmayı planlıyorum. Bekleme olayını Runnable sistemi ile çözdüm ve baya iyi oldu :D

Oyunla ilgili verebileceğiniz her fikre açığım. Oyunun kodlarında birkaç gizli yazı var. Bunları bulunca bana özel mesaj şeklinde atabilirsiniz. Yakında oyuna para sistemi ekleyerek ekipman alabilmeyi sağlayacağım. Bu ekipmanlar sadece oynayış biçimlerinizi etkileyecek. Aynı zamanda oyunu Text-Based olmaktan çıkarıp 2 boyutlu bir oyuna dönüştürmeyi de düşünüyorum. Oyuna Soru Saldırısı gibi değişik saldırıları eklemeyi de planlıyorum. Oyunun şu anki hali ile ilgili hata ve yanlışlıkları bildirirseniz de çok mükemmel olur... :)

Bu arada oyunun ismi yakında değişebilir.
Sonunda novemi yeterince büktüğümü farkına vardın demek...