[=SonOyuncu=] = Server Devlerinden Biri! Dev Pagoda! (Japon Sarayı!)

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Buyurun Fotoğraflar:

Bu Saray Tam 23 Katlı Olmak Üzere Server'ın Bir Normal Arsa Genişliğinde ve 100+ Blok Yüksekliğindeki Yapıtlarındandır (Başka Varmı Bilmiyorum).
Eğer Zemin Katı İyice Dolaşaçak Olursanız Orada Bir "Sipermetrop" Göreceksiniz. Bu Yerin Altını Görmeyi Sağlayan Bir Araçtır. Eğer Beni (Nick: TehPostman) Açık Görürseniz Bakmak Için Once /msg TehPostman [Mesajınız] Yazarak Haber Verin, Sonra Bana Tpa Atın :)

Kral,Vezir ve [=Fener=] En Popüler Odalardır.
(Fener'in Ne Olduğunu Öğrenmek Isterseniz Odalarin Hepsini Gezin, Açıklaması Vardır.)

Not: Eğer "Tam" Olarak Gezmediyseniz Lütfen Yorum Yazmayınız/ Z. Kattaki Dilek ve Öneri Kutusuna Kitap Atmayınız, Teşekkürler :)

Tam 4.5 Ayımı Aldı :D Düşünceleriniz Varsa Yorum Olarak Yazınız Lütfen! ("İşsiz"'de Kabulümdür.)

Son düzenleme:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bu pagoda sayılmaz. Sadece kat kat küçülerek yapılmış. Hiç de japon havası yok.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pagoda değil ki yani o kadar sürede daha iyi bir şey çıkardı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Zaman Kaybı :D

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaman kaybı olmuş açıkçası daha iyi şeyler yapabilirdin 4,5 ay içinde ve sonoyuncuya yapmaktansa bir Tek Oyunculu haritaya yapmalıydın nede olsa bu sunucu Türk sunucularının böyle olmasının sebebidir.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Katılıyorum sonoyuncuda yapmak yerine kendi tek kişilik haritanda yapsan hem alan sorunun olmaz hemde en azından alın buda yapıtın indirme linki diyebilirdin.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
5 ay içinde ona harcadığınız zamanı daha iyi değerlendirseydiniz keşke :( Sanarsın gerçek apartman yapıyor ha :D