<*SonOyunlar.Nitrado.Net*> gelinnnn

Bağışay Saraç

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
<******************SonOyunlar.Nitrado.Net******************>

SonOyunlar Adlı Serverimiz Kafa Dengi Ve Güzel Bir Serverdir Ben Elian_red Ve Bu Serverin Oyuncusu Olarak Bu Güzel Reklamı Size Sunuyorum...

Önceliklen SonOyunlar Adlı Serverdeki Küçük Resimlerimize Bakalım...

Spawnımız : Spawnımız Gördüğünüz Resimdeki Gibidir. Spawn Sizin Servere Girdiğinizde İlk Geldiğiniz Spawnlandığınız Yerdir. Spawnda Arkadaşlarınızlan Vakit Geçirebilirsiniz...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lapisimiz : Lapis Her Serverde Olduğu Gibi Para Amaçlı Bir Warp Türüdür Bu Warpta Para Kazanmak Çok Kolaydır. Tabelalarlan Lapisin Karşılığını Alabilirsiniz Ve Lapisden Topladığınız XP (Level) ler İle Eşyanıza Ench Basmanız Mümkün !

Ormanımız : Hepimizin Bildiği Gibi Ormansız Faction Olmaz Orman Bizim Klan Evimizi Yaptığımız, Klanlara Savaş Açtığımız, Yapıtlar Yaptığımız, Gelişme Sağladığımız Bir Yerdir Bu Yer Sık Sık Her Serverde Görülür...

Hammaddemiz : Hammadde Bizim Kaynağımız, Burda Odun, Toprak, Kum, Taş, Kömür Gibi İhtiyaçlarımızı Karşılarız Bu Warp Herkesin İhtiyac Gördüğü Bir Warptır...

VipHammadde : Bu Normal Bir Hammadde Gibi Gözüksede Aslında VIP Lerin Girdiği Özel Bir Hammaddedir. Bu Hammaddede Elmas, Zümrüt, Kızıltaş, Altın Gibi İhtiyaclarınızı Karşılıyabilirsiniz...

Marketimiz : Marketimizde Lapisden Veya Hammadde VipHammadde vs. Den Kazandığımız Paraları Harcamak İçin Markete Gideriz... her şey Yerli Yerinde Fiyatlar İyi...

VIP Fiyatlar : Normal VIP 10 TL
Mega VIP 20 TL
GameVIP 30 TL

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet gördüğünüz gibi server sahibinin ağızı çok bozuk yerinizde olsam girmem.

[DOUBLEPOST=1411400524,1411400493][/DOUBLEPOST]
Söyledim ve olanlara bakarmısın resimlere :/
güldür güldür show Mc versiyonu :D Bide Forum cahilleri konu açtiklari yeri olan yerlerinin ünlü insanlarini bile tanimiyor sonra niye türkiye oyunda ilerlemiyor böyle mi ilerlicek lan :D