SonSavas/1.7.x /Survival /İpeksi/Köylü/Takas/SürprizSandık /Mob kesince para gelme/Timber

mahirrocksmk1234

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

Alım varmi ?
Rehber alımı başladı.İletişim için skype mahirros12 ekleyiniz.
İp adres:
SonSavas.nitrado.net

Slot:32
Ram:3GB
Sürüm :1.7.x
Server Durumu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tanitim videomuz:

Para Nasıl Kazanabilirim ?
Para kazanmak için /warp market giderek item satabilirsiniz.
Pro Sandık Nedir? ? Nasıl kullanabilirim
Pro Sandık -/warp köylü'de Bulunur.SonSavas Parasi yazan köylüden Altın ve elmas karşılığı SonSavas parasi alarak Onun yanındaki Pro Sandikci köylüden Takas yaparak alabilirsiniz.İçinden rastgele p1 p2 p3 p4 Altın Set demir set elmas set Ve deri set Verebilir.
Takas Nasıl yapabilirim ?
Takas yapacağınız oyuncuyla birlikte /warp takas yazarak
takas yapabilceğiniz alana ışınlanın.Gerisi çok kolaydır.Çünkü nasıl takas yollancağı tabelalarda yazıyordur .

Buda takas menüsü.You yazan yer sizin item koyacağınız yerdir otherde karşı tarafın İtemler konduktan sonra yeşil yüne basınca 5 saniye sonra takas kabul oluyor.
Vip Nasıl Alabilirim ?
Vip almak için oyundan adminlerle veya skypeden adminlerle konusmanız yeterlidir.Skype adres mahirros12
Pro Sandık nasıl alabilirim ?
/warp köylü yazarak köylüye gidiniz.Paylaşacağım Resimlerdede Görebilceğiniz Gibi Gayet net anlasılıyordur.Ama ben yinede anlatayım SonSavas Parasi yazan köylüden SonSavas parasi alınız.

Sonrada Pro Sandikcidan o SonSavas parasiyla Pro sandığınızı alabilirsiniz.İçinden rastgele p1 p2 p3 p4 Set çıkar

Özellikler
Pro Sandık Özelliği!

İpeksi Spawner

Timber İle ağaç kestiğinizde bütün ağacın kırılması

Mob kestiğinizde para gelmesi

/chest özelliği

Oyuncuların ve mobların can gözükme özelliği

Pro Sandık Özelliği

Top15

Köylü

Kolaylık sağlama amacıyla kit ve warp menüleri

Oyuncular arasi Ticaret yapabilme

Küfür Koruması

Spawn tamamen bize ait.

Pluginler Türkçeleştirildi.

Saygili-İlgili adminler

Ve daha fazlasi SonSavas.nitrado.net

Bu Aralar Kaliteli Survival Çok Az Var Biz Kaliteli Bir Server Yaparak Oyuncularımıza Sunmak İstedik.Sunucumuzda Küfürleri Engelledik , Aile Ortamı Oluşturmaya Çalıştık.
.

Serverimizde Vip Satmak istemezdim ama Serverin gelişmesi için vip satmak zorundayiz.
Vip fiyatlarımız 7.5 - 15-20-25 Tl olmak üzere 4 vipden Oluşmuştur.
Viplerin özelliklerini öğrenmek için oyuna girip /warp vipbilgi yazarak bakabilirsiniz.

Vip'leri Mobil ödeme veya nitrado bağış ile alabilirsiniz.

Küfür ve hakaret Yasaktir.

Tpa Tuzağı Yasaktir

Baskasinin evine sethome çekmek yasaktir.

Hile kullanmak Yasaktir.

Buglardan yararlanmak kesinlikle yasaktir

İrkçilik yapmak yasaktir.

Adminlerden veya yetkililerden item istemek yasaktir.

Adminleri rehberleri boş yere rahatsiz etmek yasaktir.

Serverimizde Reklam yapmak yasaktir.

Kurallara uyduguğunuz sürece sizlere güzel bir survival keyfi yaşatma Sözü veriyoruz.

Top 5

Birincisine:32 Elmas
İkincisine:16 Altın
Üçünsüne:8 Demir
Top5 1 haftada bir sıfırlanır.

Spawndan Görüntüler

Arkadaşlar Spawnın böyle gözüktüğüne bakmayın gayet güzel oldu tamamen kendi yapımımızdır.Biryerden çalmadık Ve schematiclemedik.
/warp kurallar
Burdan kurallarımızı okuyabilirsiniz.
/warp market

/warp vipbilgi

burdan Viplerin özelliklerine bakabilirsiniz.Vip almak isterseniz skype adres mahirros12

/warp köylü

Server full çekince vip çekilişi!!!!!

Evet arkadaşlar.Herkezi Serverime bekliyorum.Şimdiden gelenlere teşekkür edip iyi oyunlar diliyorum.Yorum yaparak önerilerinizi,isteklerinizi söyleyebilirsiniz hiç çekinmeden.

Skype adresim mahirros12
Serverimiz online rekorunu kırdı!

Son düzenleme:

BlackHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uğraş ve çaba verilmiş bir sunucu fakat diğerlerinden farkı yok. Eğer oyuncu bulnak istiyorsanız farklı şeyler ile oyuncuların ilgisini çekmeniz gerekir.

mahirrocksmk1234

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yorumun için teşekkür ederim.Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum önerinizi dikkate alacağım.Şans kutusu özelliği filan getirmeyi düşünüyorum.Bana yorum yaparak önerilerinizi söyleyebilirsiniz iyi oyunlar dilerim.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tanıtımından Çok Vip Özellikleri Konuyu Doldurmuş :p

OkulyediBen

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Serverinizi Beğendim Güzel Servermiş Bence tek eksik oyuncu o'da reklam yaptıkça çoğalır bence

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş,illa özel markayla server açmak diye bir şey yok.Bilinmeyen,ama bedava bir sunucu hosting sitesine yaptır.Vipleri kaldır.The Walls,Hide N Seek,MarioCart,Factions(Lapissiz) falan ekle,birde hiçbirşeyi gerçek parayla satma (Mesela Spawner 500K falan olsun.)Bide klasik HG,Spleef ekle,al sana emek verilmiş,ve SoCraft'a rakip bir server.Ama nerde...

mahirrocksmk1234

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bedava bir sunucu açan hosting varda benimmi haberim yok?Yinede nitrado benim her türlü tercihim.Lag 0 Bir sorun oldumu yardimci oluyorlar.Ayrıca Vip satmayi bende istemezdim.Bak bunu çok içten söylüyorum.Ama Slot ve ram arttırmak için satmak şart Ve vipler abartili olmaması için p5 dir p5dir filan eklemedim.
Yinede yorumun için teşekkür ederim.Konudada yazdiğim gibi serverin amacı Survival ben gidipde faction filan yükleyemem yinede önerilerin için teşekkür ederim.İyi oyunlar dilerim

Banyedim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm,

Serverde milleti kesiyorum die suçsuz yere ban yedim. Beni çekemeyenler var herhalde sadece milleti kestim die ban atıldı bana. Bu nasıl serverdir ?

Nickim Adam lütfen ilgilenirseniz sevinirim.

mahirrocksmk1234

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Aleyküm Selm
Kardeşim hile olduğun için banlandın.Çekememezlik yok biri ss atti.Ama banınını kaldırabilirim hileyi silme şartiyla
İyi oyunlar