SonTÜRK Survival Sunucu (1.7.2) / İP: play.sonturk.net

pmxd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucuya benziyor, başarılar :)

AncientRPG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba pmmedya,
Öncelikle konu başlığında belirtmiş olduğunuz "1.7.x" sürümünde hatanız bulunmakta. Sunucuya 1.7.9 ile bağlanamıyorsunuz. Konu başlığını düzeltmen senin açından ve oyuncular açısından iyi olucaktır.
İyi forumlar dilerim pmmedya...

cyxceven

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Eh hadi uydurmayın bu konunun açılma sebebi benim sunucum ve bana alıntı spawn diyenlere bak kesin bu mesajı rapor edersiniz :-D ayrıca skypede oyuncularıma o swyi batıracam demişsiniz!!:notch:

pmmedya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba pmmedya,
Öncelikle konu başlığında belirtmiş olduğunuz "1.7.x" sürümünde hatanız bulunmakta. Sunucuya 1.7.9 ile bağlanamıyorsunuz. Konu başlığını düzeltmen senin açından ve oyuncular açısından iyi olucaktır.
İyi forumlar dilerim pmmedya...
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz hatamızı düzeltik :)[DOUBLEPOST=1408955790,1408955726][/DOUBLEPOST]
Eh hadi uydurmayın bu konunun açılma sebebi benim sunucum ve bana alıntı spawn diyenlere bak kesin bu mesajı rapor edersiniz :-D ayrıca skypede oyuncularıma o swyi batıracam demişsiniz!!:notch:
Pardonda dünkü b.ksunuz bugün gelmişsiniz bana atar yapıyorsunuz pardonda kimsiniz ya ? 9 aydır açık sunucum füze gibi bana gelip burda rakip olmaya çalışma daha küçüksün çünkü :)

cyxceven

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz hatamızı düzeltik :)[DOUBLEPOST=1408955790,1408955726][/DOUBLEPOST]
Pardonda dünkü b.ksunuz bugün gelmişsiniz bana atar yapıyorsunuz pardonda kimsiniz ya ? 9 aydır açık sunucum füze gibi bana gelip burda rakip olmaya çalışma daha küçüksün çünkü :)
Neyse semih ben amacını biliyorum ayrıca serverim 45/65 çekiyor

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse semih ben amacını biliyorum ayrıca serverim 45/65 çekiyor
Yaprağım benim server plugin paketin kimin benim Kendi pl paketinj yap kendi mapını yap bi site için yalvarion bi forumda yalvarion safa lütfen lütfen yardım et yok su bug yok sınırsız fırlatıcı nasil yapicam lutfen sole bi $$$ bilmiyon gelmiş bana şekil yapmaya çalışıyon. Hadi yavrum Sütünü iç yat daha çok büyümen lazım.

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
semihcim,
hsyn045 banını açarsan sevinirim gereksiz yere banladın!

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Punisher1818 Neden Banlandın Söylersen Yardımcı Olabilirim

AdaletTim99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaprağım benim server plugin paketin kimin benim Kendi pl paketinj yap kendi mapını yap bi site için yalvarion bi forumda yalvarion safa lütfen lütfen yardım et yok su bug yok sınırsız fırlatıcı nasil yapicam lutfen sole bi $$$ bilmiyon gelmiş bana şekil yapmaya çalışıyon. Hadi yavrum Sütünü iç yat daha çok büyümen lazım.
Lan bu swnin plugin paketidemi senin bi keslan yaptıgın plugin paketi paket olsa bir kaç yeri editlemiş adam olmuş

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hsyn045 banned kaldırımısınnnnnn![DOUBLEPOST=1409159844,1409120593][/DOUBLEPOST]Güncel
semih hsyn045 banned kaldırımısın :([DOUBLEPOST=1409163224][/DOUBLEPOST]@pmmedya ban kaldırımısın diyorum neden Hiç ilgilenmiyosun serverinin 7/24 oyuncusuyum

• Bana baska serverde oynuyorum Diye ban attın, ancak o ben dyilim UzmanMinecraft
  • Ve Biraz ilgilen Artık
  • hsyn045 ban kaldır.
[DOUBLEPOST=1409163402][/DOUBLEPOST]
hsyn045 ban kaldırrrr ya lütfen ya