Teşekkür ederizYeni konunuz güzelmiş
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz hatamızı düzeltik [DOUBLEPOST=1408955790,1408955726][/DOUBLEPOST]Merhaba pmmedya,
Öncelikle konu başlığında belirtmiş olduğunuz "1.7.x" sürümünde hatanız bulunmakta. Sunucuya 1.7.9 ile bağlanamıyorsunuz. Konu başlığını düzeltmen senin açından ve oyuncular açısından iyi olucaktır.
İyi forumlar dilerim pmmedya...
Pardonda dünkü b.ksunuz bugün gelmişsiniz bana atar yapıyorsunuz pardonda kimsiniz ya ? 9 aydır açık sunucum füze gibi bana gelip burda rakip olmaya çalışma daha küçüksün çünküEh hadi uydurmayın bu konunun açılma sebebi benim sunucum ve bana alıntı spawn diyenlere bak kesin bu mesajı rapor edersiniz :-D ayrıca skypede oyuncularıma o swyi batıracam demişsiniz!!
Neyse semih ben amacını biliyorum ayrıca serverim 45/65 çekiyorBilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz hatamızı düzeltik [DOUBLEPOST=1408955790,1408955726][/DOUBLEPOST]
Pardonda dünkü b.ksunuz bugün gelmişsiniz bana atar yapıyorsunuz pardonda kimsiniz ya ? 9 aydır açık sunucum füze gibi bana gelip burda rakip olmaya çalışma daha küçüksün çünkü
Yaprağım benim server plugin paketin kimin benim Kendi pl paketinj yap kendi mapını yap bi site için yalvarion bi forumda yalvarion safa lütfen lütfen yardım et yok su bug yok sınırsız fırlatıcı nasil yapicam lutfen sole bi $$$ bilmiyon gelmiş bana şekil yapmaya çalışıyon. Hadi yavrum Sütünü iç yat daha çok büyümen lazım.Neyse semih ben amacını biliyorum ayrıca serverim 45/65 çekiyor
Lan bu swnin plugin paketidemi senin bi keslan yaptıgın plugin paketi paket olsa bir kaç yeri editlemiş adam olmuşYaprağım benim server plugin paketin kimin benim Kendi pl paketinj yap kendi mapını yap bi site için yalvarion bi forumda yalvarion safa lütfen lütfen yardım et yok su bug yok sınırsız fırlatıcı nasil yapicam lutfen sole bi $$$ bilmiyon gelmiş bana şekil yapmaya çalışıyon. Hadi yavrum Sütünü iç yat daha çok büyümen lazım.
Boş yere konumu batırma diyorum yoksa uyarı yiyeceksin![DOUBLEPOST=1409159844,1409120593][/DOUBLEPOST]GüncelLan bu swnin plugin paketidemi senin bi keslan yaptıgın plugin paketi paket olsa bir kaç yeri editlemiş adam olmuş
semih hsyn045 banned kaldırımısın [DOUBLEPOST=1409163224][/DOUBLEPOST]@pmmedya ban kaldırımısın diyorum neden Hiç ilgilenmiyosun serverinin 7/24 oyuncusuyumhsyn045 banned kaldırımısınnnnnn![DOUBLEPOST=1409159844,1409120593][/DOUBLEPOST]Güncel
hsyn045 ban kaldırrrr ya lütfen ya