SORUNLARINIZI BİZE İLETİN EN KISA ZAMANDA VİDEOLU ÇÖZÜM BULALIM!!

enes1481

Marangoz
En iyi cevaplar
0
EVET BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ SORUNLARINIZI BİZE SÖYLEYİN ARDINDAN BİZDE VİDEOLU BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULALIM.!

KANALIMIZ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Verdiğin YouTube linkini düzeltmek isteyebilirsin. Büyük yazdığın için browser "İ" karakterlerini okuyamıyor sayfa 404'e düşüyor bilgin olsun.

enes1481

Marangoz
En iyi cevaplar
0
simdi arkadasla oynuycaz benimki premium arkadasınki normal ben minecraft server jar ve exe indirdim ilk minecraft exe kurdum sonra exe sildim ve jar ı attım o dosyaya sonra serverden ayarları değiştirdim server ip hamachi ipimi yazdım ve online mod false yaptım kaydettim ve minecraft server jar a girdiğimde böyle bir yazılar cıkıyor done cıkmıyor ne yapalırım lütfen
Videon en kısa zamanda youtube kanalımızda olur

Blackzone

Marangoz
En iyi cevaplar
0
simdi arkadasla oynuycaz benimki premium arkadasınki normal ben minecraft server jar ve exe indirdim ilk minecraft exe kurdum sonra exe sildim ve jar ı attım o dosyaya sonra serverden ayarları değiştirdim server ip hamachi ipimi yazdım ve online mod false yaptım kaydettim ve minecraft server jar a girdiğimde böyle bir yazılar cıkıyor done cıkmıyor ne yapalırım lütfen
[
/quote]
kardesim ben cevaplicamda resimdeki yazılar gozukmuyor ve jarı nereye attın tam olarak yazarsan cevaplayabilirim

Blackzone

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadasımız anlatmıs port acmayı ama sana tavsiyem hamachi deilde hamachisiz kurabilirsin.