Sovyet Marşları'nın Sırrı....

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar, bu gün bir sırrı size açıklayacağım. Sovyetlerin Polyushka Polye veya Partisans Song gibi marşlarını dinlerseniz, bir de Winamp kullanıyorsanız şunu farkedersiniz: Ses dalgaları; Başlangıçta ve sonda düşük, ortada ise coşkun oluyor..
Bunun sebebi (henüz kanıtlanamadı):
Büyük ihtimalle Sovyetler'in başlangıcını ve sonunu anlatması.. İlk başta düşük çünkü daha iç savaş yıllarında, egemenlik sağlanamamış..
Ortada, yükseliyor... Çünkü 2. Dünya Savaşı tersine dönmüş, Almanları eziyorlar.
Düşüyor.. Azalıyor.. Çünkü Soğuk Savaş bitmiş, Sovyet dağılmış..

[DOUBLEPOST=1417242015,1417241951][/DOUBLEPOST]@Osndbk41 @Turkesteron @UpFall

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Sovyetler Birliği Marşını Dinlemende ki Amaç Ne ? Hadi Merak Ettin Dinledin de Winamp Kullanarak Neden Test Ediyorsun Sonra SB ' nin Sırlarını Bulcam Diye Neden Uğraşıyorsun ? Onun Yerine Biraz Atalarını Araştırabilirsin

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Sovyetler Birliği Marşını Dinlemende ki Amaç Ne ? Hadi Merak Ettin Dinledin de Winamp Kullanarak Neden Test Ediyorsun Sonra SB ' nin Sırlarını Bulcam Diye Neden Uğraşıyorsun ? Onun Yerine Biraz Atalarını Araştırabilirsin
Başka bir milletin tarihini ogrenmek suc degil ama oturdugu yerden vikipediden ogrendigi bilgilerle ben komunistim, ben komunistim diye gezmesi suc.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Diğer devletlerin tarihini araştırana kadar kendi ülkenin tarihini öğrenmen daha faydalı

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel tespit, eminim ki böyle bir olaydır veya buna benzeyen bir olay ^-^

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Marstaki tespitler tarihle alakali ve baska konulardada belirtiyor arkadas kendisini o yuzden boyle mesaj attim.Ters tepki yaratmaya gerek yok.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşsizliği tespit etmiş olmanız lazımdı ._.[DOUBLEPOST=1417246887,1417246838][/DOUBLEPOST]
Diğer devletlerin tarihini araştırana kadar kendi ülkenin tarihini öğrenmen daha faydalı
Araştırmadığım bir İtil Bulgarları kaldı, o da şu anda açık :([DOUBLEPOST=1417246929][/DOUBLEPOST]
Başka bir milletin tarihini ogrenmek suc degil ama oturdugu yerden vikipediden ogrendigi bilgilerle ben komunistim, ben komunistim diye gezmesi suc.
^^[DOUBLEPOST=1417246992][/DOUBLEPOST]
^^[DOUBLEPOST=1417247044][/DOUBLEPOST]Bu arada Komunistlikle alakası yok işsizlik ile bol alakası var :(

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
vikipedilerden öğrenmekle kalmıyor komunist olmak komunistler çok ağır darbe yapmıştır ve verdikleri sözün herşeyin bedava olduğunu da tutmamıştır halkını aç,fakir bırakarak kendi kendine çökmüştür,öyle kafan estiği gibi komunistim diye demek olmaz

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Marsta sir araman cok sacma. Mars yuksek sesle baslasa sacma olurdu zaten. Yavas baslayacak. Ortada yukselecek dogal olarak. Sona dogru da yavaslamasi gayet normal. Adam gelmis koca Sovyetler birliginin sirrini ortaya cikarmaya calisiyor. Git ve ders calis lutfen.