Spawn Bölgesine Gardiyan Ekleme Yardım :(

Cassius58

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Geçengün Bi Servere Girmiştim [İsmi Aklımda Değil] Orda Normal İnsan Gibi Bi Bot Vardı Spawn Bölgesine Sabit duruyordu Çok Hoşuma Gitti Pluginini Bilen Varmı Varsa Link Ve Nasıl Yapacağımı Anlatabilirmi

Teşekkürler

Cassius58

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nasıl Kullancam Tam Bilmiyorum Youtube'de Var Fakat Youtube Erişim Engellendiği İçin :( İzleyemiyorum

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
al kardeşim kendi videom

hangi skini koymak istiyorsan o skini kullanan adamın ismi ile npc olustur

DerMachine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Npc oluşturmak için /npc create isim (örnek:/npc create gardiyan)
Sonrasında giydirmek için /npc equip yazıp elindeki eşyaları sağ tıklayarak npc ye verebilirsin.Sonrasında tekrar /npc equip yaz.
/npc list yazıp oluşturduğun npclerin idlerini görebilirsin. Sonra seçmek istediğin npcyi /npc sel id yoluyla seçebilirsin. (/npc sel 1 gibi.)
/npc path yazarak npcnin gezebileceği yolları sol tıkla seçebilirsin.Ayarladıktan sonra tekrar /npc path yaz.

Komut çok,/npc help veya /npc yazarak görebilirsin hepsini.

Cassius58

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize Çok Çok Teşekkür Ederim Sağolun :)[DOUBLEPOST=1396191052,1396190890][/DOUBLEPOST]Bide Arkadaşlar Npc Skinini Nasıl Ayarlarım ?

DerMachine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize Çok Çok Teşekkür Ederim Sağolun :)[DOUBLEPOST=1396191052,1396190890][/DOUBLEPOST]Bide Arkadaşlar Npc Skinini Nasıl Ayarlarım ?
/npc create isim 'deki ismi skin kullanan bir isim yazarsan onun skini olur.Onun dışında gardiyan isimli ve skinli npc oluşturmayı ben de bulamadım;ama gördüğümü hatırlıyorum.Onun yerine herhangi bir oyuncunun kafasını giydirebilirsin.