>>>Spawn-Lapis Affetmez Builderler Pes Etmez :D<<<

Bu Forum Yetkili-Yetki Bulmanıza Yardımcı Oldumu ?

• Hayır,Teşekürler

Kullanılan: 3 50.0%
  • Evet,Teşekürler

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Not : Eğer Yazıları Duzeltecek Yazilar Yazarsaniz Direk Raporlanırsınız :)
=*=*=*=*=*=*=*=*=Builderler Mekani=*=*=*=*=*=*=*=*=
"#->Builderler Mekanına Hoşgeldiniz.
"#->Konu Yanlış Yere Olurmu Bilmiyorum.
"#->Konunun Konusu[Biraz Saçma Oldu :D] >>> Eğer Sunucuya Builder Alcaksanız,Builder Alan Bir Sunucu Ariyorsaniz Tamda Doğru Bir Konuya Geldiniz.
"#->Burda Tüm Arkadaslarımızı Toplayıp Builder-Moderator-Pluginer Gibi Yetkileri ArayanServerler-ServerArayan Kisileri Birlestiriyoruz.
"#->Örnegin : "falanfilancraft.nitrado.net Builder Almayı Düşünüyorum Forum Hazırlayıp Geri Bildirim Atsın Sunucu 1.7.2 Alımlar Basladı" Gibi Yorumlar Atabilirsiniz.
"#->Konu Çalısanı Oyun Takma Adı:antbully75
"#->Edit : Sponsor Arıyorum Kuracagım Faction Sunucuya Para Yardımında Bulunucak Sunucuyu O Aççak Ve Açılan Sunucunun %60Parası Sponsora %40 I Servere Bagıslanacak ORN : 30Tl Vip Satıldı Sponsora Düşen Fiyat : 20Tl Sunucuya DüşenFiyat : 10TL Sponsora 6 Vip Parası Verilecek Ve Sponsora Para Yatırılmıycak Fakat Yetkileri Kalıcak :)
Iyi Forumlar Umarım Konu İşe Yariyacaktır :) :)

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

korayerol1362

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim : koray
Soy İsim : erol
İstedigim Yetki : Builder
Hakkımda : 3 yıldır mc oynuyorum deneyimliyim sık sık oyuna girerim iyi bilgisayar kullanırım beni alırsanız pişman olmazsınız

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Böyle bir amaç için sunucu yetkili alımları başlığı altında bir sürü konu açılıyor server sahipleri ve yetkili olmak isteyen kişiler tarafından , senin böyle bir konu açman saçma ve gereksiz olmuş.(Ama nasıl bir sunucuya alınırsınız gibi bilgi amaçlı konu açarsan daha yararlı olur.)

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir amaç için sunucu yetkili alımları başlığı altında bir sürü konu açılıyor server sahipleri ve yetkili olmak isteyen kişiler tarafından , senin böyle bir konu açman saçma ve gereksiz olmuş.(Ama nasıl bir sunucuya alınırsınız gibi bilgi amaçlı konu açarsan daha yararlı olur.)
Tamam kardeşim yorumun için çok teşekür ederim zaten konu yürümediği icin açmiyacağım .... [Reklam] FiaLookCraft.playminecraft.tk 14GB Ram 1.7.2 Sürümü !!!! Hemen Gel