Mugetsu42

Create a Different World
Mesajlar
100
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
177
Puanları
580


blogmcnet.jpg



Minecraft UltraCore Core - API Plugin

Herkese merhaba. Bu yazımda sizlere Minecraft UltraCore Core - API Plugin'inden bahsedeceğim. Bu plugin, eklemeniz durumunda sizlere çeşitli kolaylıklar sağlayacaktır. Aşağıdaki başlıkta bu eklentinin ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz.

Bu Eklenti Ne İşe Yarıyor?

Eklentiniz için bir komut oluşturmak istiyorsanız bu işlemi bu API ile kolayca yapabilirsiniz. Eğer yapılandırmaları daha kolay oluşturmak ve bunları yönetmek isterseniz o işleri de oldukça basit bir şekilde halledebilirsiniz. Oyuncu yöneticisi ile, oyuncu için yardımcı programları içeren CorePlayer adlı yeni bir nesne alırsınız. Aldığınız bu CorePlayer nesnesi, oyuncuya ataması için, özel bilgilerin istenildiği zaman alınabilmesi için de bir HashMap içermektedir. Sunucunuzdaki her oyuncu, Core dizininde, kendisiyle ilgili bazı bilgiler içeren bir yapılandırma dosyasına sahip olur.

Önemli: Bu yalnızca bir API'dir. Eğer eklentileriniz için kullanışlı bir API arıyorsanız bunu kullanabilirsiniz. Eğer bu API'yi kullanacaksanız buradaki linkten .jar dosyasını indirin. İndirdiğiniz bu .jar dosyasını eklentiler klasörüne yapıştırın.

Aşağıdaki eklentiler bu API ile kullanılan eklentilerdir.
-In-Game Purchase (Oyun içi satın alma)
-ChatPing (Spigot)
-CheatBlocker (Sohbet engelleyici)

UltraCore Core'u 1.8.8 ve üstü bütün sürümlerde hiçbir sorunla karşılaşmadan rahatça kullanabilirsiniz.


Çoklu Dil Özelliği
Uygulayan her eklentide bir klasör (diller) oluşturur ve oluşturulan her dil için bir yapılandırma dosyası oluşturur.
Oyuncunun dilinin adını CorePlayer nesnesi (player.getLanguage ()) aracılığıyla ve ardından Language'in LanguageManager'la (languageManager.getLanguage (player.getLanguage)) alabilirsiniz ve ondan bir dize (languageManager) alabilirsiniz. .getLanguage (player.getLanguage) .getString ( "")).
Dil Yöneticisi, eklentinin ana sınıfında başlatılmalı ve oluşturulmalıdır. Sonra statik bir şekilde erişilebilir (örneğin: Main.languageManager.getLanguage ("turkish")).
Oyuncunun dili, yolun içindeki oyuncunun config dosyasında saklanır: Core / players / {player_uuid} .yml, bu şekilde dil, Çoklu Dil işlevini kullanarak tüm eklentiler arasında paylaşılır.
Oyuncunun dilini yapılandırmalardan manuel olarak veya program aracılığıyla API (player.setLanguage (languageName)) ile değiştirebilirsiniz.


Aşağıdakiler için içerik türü desteği mevcuttur:
CSS dosyaları;
JavaScript dosyaları;
PNG Dosyaları;
JPG Dosyaları;
GIF Dosyaları;
WEBP Dosyaları;
SVG Dosyaları;
ICO Dosyaları;
* Yapıcı olarak değiştirildi: #WebServer (int port, Dosya webRoot, String fileNotFound, String methodNotSupported, boolean ayrıntılı, boolean hata ayıklama).
* URL bir eğik çizgiyle bitmiyorsa, onun bir dosya mı yoksa bir klasör mü olduğunu kontrol eder, bir klasör ise o zaman bir klasör olarak değerlendirir ve indeks dosyasını arar.

PHP bir seçenek olmadığı için Web Sunucusuna yeni bir "programlama dili" eklendi.
Bu "programlama dili" şu anda bu "yöntemleri" anlıyor:
getVersion (); - eklentinin sürümünü verir.
getFilename (); - Kullanıcının gerçekte bulunduğu dosyanın adını verir.
getRequestedFileName (); - istenen ismin ismini verir .

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Takipte kalın :)
İyi Ramazanlar, İyi Forumlar.

 


Son düzenleme:

Üst