Spawnları Yok Etme! MBG'nin Diyarı

mbg246

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıktanda anlaşılacağı gibi spawnları yok etmeden oynamanız gereken ve hile yapmamanız gereken bir harita. Tamamen bana ait olan harita birçok güzellik ve birçok spawn mevcut. Geceleri sığınacak bir yerin yoksa eğer ölme garantisi veriyorum :D :D Neyse çok uzatmadan resimlere bakalım.

****Resimler

Son olarak;

****İndirme Linki

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi eğlenceler diliyorum
Beğendiysende bir beğeniyi çok görme diyorum :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadım daha açıklayıcı olabilirdin.Mob spawnerlar bize zor anlarmı yaşatıyor olay bumu ?

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş öyle bir başlık koymuşki.. Haritaya girip 1000x1000 bi sunucu spawnını tek butona basıp patlatma haritası gibi geldi.

mbg246

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş öyle bir başlık koymuşki.. Haritaya girip 1000x1000 bi sunucu spawnını tek butona basıp patlatma haritası gibi geldi.

seninde hayal gücün epey iyimiş be :) ama yaparım öyle bişi yani :D :D uğraşmam lazım[DOUBLEPOST=1377242528,1377242138][/DOUBLEPOST]
Anlamadım daha açıklayıcı olabilirdin.Mob spawnerlar bize zor anlarmı yaşatıyor olay bumu ?

öyle denebilir. oyunda gözlerini açtığın da saat öğleni geçmiş sen elini çabuk tutup bir an önce karşı daya geçmezsen çok sayıda zombie, skeleton, crepper, enderman ile uğraşmak zorunda kalacaksın. ölürsende tekrar başladığın yerde başlaya mıyorsun denizin dibinde başlıyorsun ve ilk başladığın yere ulaşmak için yapabileceğin pek bir şey yok. yakınlarda bir köy var ya orayaı bulup orda kendine item temin edeceksin ya da denizin dibinden kum çıkarta çıkarta kendini yukaru taşıyacaksın.