Spigot/Bukkit Yardım!

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler ben 1.8.1 için bukkit veya spigot bir server arıyorum.Bukkit kapanığı için spigot ile kurmak zorundayım.Ama spigot nereden indirilir ve nasıl kurulur bilmiyorum.Netten araştırdım ama pek bi şey bulamadım.Spigotu nereden indireceğimi ve nasıl kuracağımı bilen birisi anlatabilir mi?Lütfen.Mağdurum!

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hepsıden olur ıster hamachı ıster paralı ıkısızde aynı sıstem

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dalga Geciyoz Olum .Dalga Gecmektemi Yasak Oldu ?
spigot yaz sıtesınden ındır bu kadarmı aklın yok ?
Siteye baktım inmedi işte yoksa bizde biliyoz.Ayrıca kurdum swyi de sen diyon ister hamachili ister hamachisiz şimdi be nhamachi kullanmasam girebilirlermi ip adresimden ?[DOUBLEPOST=1420981320,1420980712][/DOUBLEPOST]Bir de Timer gibi iki üç survival için kolaylık sağlayan ve de copper gibi maednleride ekleyhen plugin söylerseniz sevinirim. :D

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siteye baktım inmedi işte yoksa bizde biliyoz.Ayrıca kurdum swyi de sen diyon ister hamachili ister hamachisiz şimdi be nhamachi kullanmasam girebilirlermi ip adresimden ?[DOUBLEPOST=1420981320,1420980712][/DOUBLEPOST]Bir de Timer gibi iki üç survival için kolaylık sağlayan ve de copper gibi maednleride ekleyhen plugin söylerseniz sevinirim. :D
madenlerı engelleyını anlamadım ama tımber mod ıcın woodcutter plugini isini gorur cok lag yapmaz

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
madenlerı engelleyını anlamadım ama tımber mod ıcın woodcutter plugini isini gorur cok lag yapmaz
Tmmda ben maden ekleyen demek istemistim.Tekkittemiydi bilmiyorum ama copper madeni var steel maedni var o madenlerden değişik zırhlar ve kılıçlar yapabiliyoruz.Sonra bi plugin mi mod mu artık her neyse değişik silahlar flan yapıyoruz.Sonra healthımızı mobların healthlarını sayı ile gösteren plugin var galiba.Bulsam onları iyi olacak :D

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
maden eklemek plugınle yapılmıyo sanırım modla yapabılrısın
servere mod kur olur