Splash Online HG Rezaletliği.

Craftria

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu serverda oynuyorsanız kesinlikle bırakmanızı öneririm. Admin furkan her el girip kendine dia set alıyor ve ranklist'e çıkmaya çalışıyor. Normal oynasa neyse. Zira arkadaş Oyuncuların yanına teleportlanıp kesiyor. Ben Cleapsus. Oynayanlar tanır rank list'te önemli bir sıradayım. Furkana karşı çıktım. Böyle yapman uygun değil videoyla kanıtlar var dedim bana "Yalan söylüyorsun ben adminim istediğimi yaparım" diyerek yükü üstünden atmaya çalıştı. Ayrıca Logları bahane ederek bana ***** kullanmakla iftira atti. Bununlada kalmadı Hakaret etmediğim, küfür etmediğim sadece "Universal hacker Furkan Loglardan hepimizin ip'sini buluyor" cümlesini kurduğum için Sınırsız ban attı. Bununlada yetinmeyip çok ağır küfürler etti. Sonuçta milyonlarca Hunger Games serveri var. Böylelerine kendinizi ezdirmeyin. Bir admin kendi serverine girip elmas set alıp oyuncuların tadını kaçıramaz! Çoğu HG. RPG faction serveri böyle. Bir iki kod yazabiliyolar diye kendilerini Dünyanın tek yöneticisi sanıyorlar. Yaşlarıysa 10-15 arası. Böyleleri Türk oyunculuğunun ilerlememesi hatta gerilemesi için ellerinden gelen, yapıyorlar.[DOUBLEPOST=1377510874,1377509540][/DOUBLEPOST]Cahiller.