Sponsor Arıyorum - Projemi Ayrıntılarıyla ve Detaylarıyla Anlatıcam

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK PROJESİ

Merhaba Arkadaşlar
Ben Bir Sponsor Yani Bir Şirket Arıyorum
Projem Çok Değişik
Hiçbir Minecraft Sunucusunda Olmayan Bir Oyun Tasarlıyıcaz
Map Kendimize Ait Ve Pluginleri % 100 Türkçe Olucak
Alıntısız Çökmesiz Bir Proje
Projem RPG,PET,GRUB,CETELER, VB
Şekilde Olucaktır.

Daha Ayrıntılı Bilgi İçin

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sponsor olmayacağım fakat size bir iki tavsiye vereyim,Sponsorlar kazanç sağlayacakları işlere arka çıkarlar.

Siz bu işten büyük ihtimalle maddi olarak bir kazanç sağlamayacağınız için,bir sponsorun çıkıp sizi destekleyeceğini pek sanmıyorum. Bu projeleri kendi imkanlarınız dahilinde yapmaya çalışın,örneğin programlama konusunda kendinizi biraz geliştirip kendinize plug-in yazabilirsiniz. Daha sonra bu plug-in ile birlikte çalışan eklentiler tasarlayabilirsiniz. Sponsorlar bunu satıp para kazanabileceğinizi görmek ister. Siz bunları başarıp kendinizi nitelikli biri olarak gösterirseniz,sponsorlarda sizi desteklemeyi düşünürler.

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sponsor olmayacağım fakat size bir iki tavsiye vereyim,Sponsorlar kazanç sağlayacakları işlere arka çıkarlar.

Siz bu işten büyük ihtimalle maddi olarak bir kazanç sağlamayacağınız için,bir sponsorun çıkıp sizi destekleyeceğini pek sanmıyorum. Bu projeleri kendi imkanlarınız dahilinde yapmaya çalışın,örneğin programlama konusunda kendinizi biraz geliştirip kendinize plug-in yazabilirsiniz. Daha sonra bu plug-in ile birlikte çalışan eklentiler tasarlayabilirsiniz. Sponsorlar bunu satıp para kazanabileceğinizi görmek ister. Siz bunları başarıp kendinizi nitelikli biri olarak gösterirseniz,sponsorlarda sizi desteklemeyi düşünürler.
Öncelikle Cevabın İçin Teşekkürler.
Ben Plugin Yazabiliyorum Program Yazma Dilim % 45 Daha Önce Bir Tarayıcıya Benzer Bir Program Yapmıstım Plugin Yazabiliyor Ve Kodlayabiliyorum Daha Ayrıntı Vermedim Bu İş Çok Kazançlı Olacaktır.
[DOUBLEPOST=1406648860,1406648829][/DOUBLEPOST]
Ben olayım skype : yavuzuluslu ekleyin kurucu vb olmayacağım sunucuda.
Skype Eklemişsiniz Lütfen Bakın.

Mertoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel bir kazanç sağlayacak bir şey olsaydı her zaman arkanızada olurdum ^^ Ama ben bundan hiçbir şey kazanamam