Biraz zor bi maptı tebrik ederim seniOynadım zaten hatta 3 kere. İlk başta anlamadım, daha sonra ikinci oynayışımda zar zor geçtim ama yine kayboldum, üçüncü oynayışımda çözdüm olayı.
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Biraz zor bi maptı tebrik ederim seniOynadım zaten hatta 3 kere. İlk başta anlamadım, daha sonra ikinci oynayışımda zar zor geçtim ama yine kayboldum, üçüncü oynayışımda çözdüm olayı.
Teşekkürler yeni haritalarını bekliyorum. Bu arada kurban bayram şimdiden kutlarımBiraz zor bi maptı tebrik ederim seni
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sağol Kardeşim SenindeTeşekkürler yeni haritalarını bekliyorum. Bu arada kurban bayram şimdiden kutlarım
Eski Konulara Cevap Yazmak Kurallara Aykırıdır, Lütfen Forum Kuralları'nı Okuyunuz. Onun dışında, sigara içilmez yazısı çok şekil olmuş. Geriye kalanlar Z Nation'a benzemiş.[DOUBLEPOST=1418386843,1418386785][/DOUBLEPOST]SPOİLER !!!!!
Map 27.9 mb
100 günü geçmemiş daha horta girmiyorEski Konulara Cevap Yazmak Kurallara Aykırıdır, Lütfen Forum Kuralları'nı Okuyunuz. Onun dışında, sigara içilmez yazısı çok şekil olmuş. Geriye kalanlar Z Nation'a benzemiş.[DOUBLEPOST=1418386843,1418386785][/DOUBLEPOST]
100 Gün mü olmuş hort kuralı Bilmiyordum saol.100 günü geçmemiş daha horta girmiyor
Katılıyorum gerçekten o yazı şekil olmuş gem baktım haritaymışEski Konulara Cevap Yazmak Kurallara Aykırıdır, Lütfen Forum Kuralları'nı Okuyunuz. Onun dışında, sigara içilmez yazısı çok şekil olmuş. Geriye kalanlar Z Nation'a benzemiş.[DOUBLEPOST=1418386843,1418386785][/DOUBLEPOST]