Star Online'nin Rezilligi İste Burda Konuya Bakin

En iyi cevaplar
0
EVET ARKADASLAR.GİRDİGİM SERVERDE İSTE BÖYLE BİR MANZARAYLA KARSİLASİNDA SASİRDİM.VE BENCE BU ÇOK YANLİS BİR SEY.BU SERVERDE OYNAMAYİN.Gördügünüz gibi vipta Özel İlgi Yaziyor!

En iyi cevaplar
0
Kardesim küfür etmene gerek yok.[DOUBLEPOST=1371235515,1371235194][/DOUBLEPOST]Ve serverde binlerde kişi tp atin diyo tuzak yapıyor esyalariniz gidiyor[DOUBLEPOST=1371236627][/DOUBLEPOST]Bide dikkat çekerim bless set !

En iyi cevaplar
0
Darkknes suan kendi serverim var.Belirtmek isterim yapim asamasinda ip veriyim gel bak istersen.Havalanma tek kendi serverinin olduğunu düşünme.Ve ben herkeze eşit davranirim.Serverimdeki rehberle oyuncunun gözümdeki değeri ayni.Senin için böyle olmiyabilir.Haklisin parayla aliniyor.Ama o ilgi senin tüm serverindeki oyunculari götürür :)[DOUBLEPOST=1371298021,1371297735][/DOUBLEPOST]Darkknes bilmiyoruz demi özelden ip veriyim gel bak serverime bilmiyorum demi ne zorlukla kurulduğunu :)Tek senin paranin olduğunu düsünme

En iyi cevaplar
0
Oktay 2 -3 oyuncumu ilk gündn serverim 40kisiyi gördü.Ve serverimi öyle ezik bir server sanma.

En iyi cevaplar
0
Diyecegim bisey yok kardeşim sana.Salladin nerenden salladın bilmiyorum.[DOUBLEPOST=1371303118,1371303046][/DOUBLEPOST]Tamam kardeşim.Geçtim özel ilgiyide bless set ne demek ?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adamlarin serverina girip kfür edip cikasim geldi ve sanirim yapacagim.Vip olmak gerekmez.Ve ben bir server acmaya calisiyorum.Uzun zamandir.Ve viplige 40 lira verdiginde bile adminler kendilerini afk gibi gosteriyorlar veya vanish yaziyorlar.Tamamen sacmalik.Serverda admine özel soru sorarken : Bakarmsn ? -Evet bakiyorum Soruyu sordum. Sonra bekledim cvp vermedi.Sonra cevabimi alamadim ? dedim.Adam bana 9 dklik mute atip vanish yazdi.[DOUBLEPOST=1371326444,1371326348][/DOUBLEPOST]Vipsiz server aciyorum.Tabi yardimci olursaniz tamamen acilacak . !
https://forum.gamer.com.tr/threads/...-network-is-unreachable-connect-hatasi.98926/

En iyi cevaplar
0
Krdsm pro4 set yaptım + 500diamod 30 tanemi ne enchli elma vardi hepsini attim çiktim.Böylelere küfür edilmez.Edilse bile anlicaklarini sanmam

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kardesim sen bana serverimdaki sorunumu gidermeme yrdm edermsn ?
azonceki mesajimda yaziyo linki