Stargame.nitrado.net/CounterStrike 1.6-/Mermili Silahlar -/Klan Turnuvaları/- %0 lag-/1.7.2

CaptainPisagor

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

SA ARKADAŞLAR SERVERİMİZ 3 SENELİK VE DENEYİMLİYİZ ÇOK UZATMİCAM HER KARDEŞİMİZİ BEKLERİZ HEMEN TANITMAYA BAŞLAYALIM

*HERHAFTA PERŞEMBE GÜNÜ WARP COUNTER (CS.1.6) DA KLAN SAVAŞLARIMIZ VAR VE FİNALE KALIP KAZANAN KLANA 500 K ÖDüL VAR ARTIK KLAN KENDİ ARASINDA BÖLÜŞÜR
- YENİLENEBİLİR LAPİS
-BİRBİRİNDEN HARİKA MİNİGAMES OYUNLARI
- HUNGERGAMES YOLDA
- CS1.6 ASSAULT MAPINDA (ÇOK UĞRAŞTIK ANCAK OLDU)
- HİLE ENGELLEYİCİ PROGRAMIMIZ ( 0 HİLE )
- %0 lagg
- TÜRKİYENİN GURURU BİRÇOK FACTİONU EZDİK SİZLERDE BU REKABETİMİZE KATILIN
- BAŞLANGIÇ İTEMLERİ ELMAS
- MERMİLİ SİLAHLARIMIZ VAR
- WARP ORMANDAN AŞŞAĞIYA BALONDAN ATLARSINIZ HARİKA BİR ZEVK OLUYOR
- TAMAMEN KÜFÜRLER ENGELLENDİ
- SA DİYİNCE (SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR DİYOR)
- VİP(YENİÇERİ) 10 TL ,MEGAVİP(MEGAÇERİ) 15 TL , ULTRAVİP (ULTRAÇERİ 20TL) VE SADECE STARGAMEYE AİT STARVİP 30 TL
- VİPLER SIRADAN SETLER VERMEZ MESELA STARVİP VE ULTRAVİP P7 SETLER VERİR

Faction server 7/24 ONLİNE
36 KİŞİLİK SLOT
4 GB RAM
%0 lagg
TAMAMEN BUGSUZ
HİLELERİN TÜMÜ ENGELLENDİ
KÜFÜRLER ENGELLENDİ
YENİ BOSSLAR EKLENDİ

SİZLERE KALİTELİ VE HARİKA BİR PVP SUNMAK KLANLARI YOK EDERKEN ZEVK ALMANIZ VE DİĞER OYUNCULARI EZEREK ÜNVANA KAVUŞMANIZ , KORKU SALMANIZ HİÇBİRZAMAN AÇIKTA KALMIYACAĞINIZ VE BOSSLARDAN DÜŞÜRECEĞİNİZ İTEMLERLE HARİKA SAVAŞLAR YAPACAĞINIZ BİR SERVERE GELİCEKSİNİZ

UĞRAŞTIRDI KARDEŞLERİM AMA OLSUN

KLANIN ÇOKMU ATIŞTI VEYA SİZEMİ HAKARET EDİYORLAR TOPLA KLANINI KLAN WS YE GEL VE ORTALIĞI DAĞIT (YALNIZ ADMİNLER GÖZETİMİNDE GERÇEKLERŞİR )

AÇIK HAVADA FERAH FERAH KAZABİLECEĞİNİZ YENİLENEBİLİR LAPİS VE OTOMATİK KIRILDIĞINDA YENİLENEN ÖRSLER

MİNİGAMES OYUNLARIMIZIN OLDUĞU WARP MİNİGAMES

BAKTIN BİRİSİ SANA MEDAN OKUYOR WARP TEKETEK TE HADDİNİ BİLDİR KOLEZYUM GİBİ WARP TEKETEK TE BAŞKAS SİZLERİDE İZLEYEBİLİR

İŞTE WARP ORMANIMIZ , ORMANIMIZDA AŞŞAĞI ATLAYABİLİRSİNİZ VE CAM BİR HABZENİN İÇİNE DÜŞÜCEKSİNİZ TAMAMEN GÜVENLİĞİNİZ İÇİN

İŞTE CS 1.6 DA BAHSETTİĞİMİZ ASSAULT MAPIMIZ AYNISI TAMAMEN HİÇBİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEDİK YAPANA KADAR CANIMIZ ÇIKTI :D

BU KADAR UĞRAŞTIK KARDEŞLERİM SİZLERİ BEKLİYORUM ÇOK EĞLENECEĞİNİZE GARANTİ VERİYORUM

Son düzenleme:

yasarcanDS

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bi dikkat: :olgun: Bu serverin eski kurucusu YasarrTR bu sunucu nun kurucusu öyle bi insan ki şimdi stame hakkındaki gerçekleri söyleyicem iyi dinleyin ben bu sunucunun 4 senelik ortagıyım bu sunucu dan ayrıldım ayrılma sebebim serverdeki kul hakkı sırf para için yapılmış olan bi proje dir ilk zamanlar sunucu harika dı yanlız sw 1 sene açık kalınca kurucu seyit iyi ce yükselmek istedi para lazımdı ve öyle sahtekarlıklara başladı ve 10 tl lik vipleri 20 ye saattı ben karşı çıksamda sahibi o du serverin yapabilicek bişi yok neyse aradan 4 sene geçti günümüzde ben bu sunucudan çıktım -_--_--_--_- panelden 34 lira aldım ve bana face den sövdü başka forumlarda sövdü sırf stargame nin açıklarını alatmayım diye para bile teklif ettiler ama insanarı kazıklayan bir server olacagına hiç olmasın bu sunucu dan 34 tl aldım ve kurucusu seyit bana sen ne parası aldın dedi :D ne parası alatayım: Serverin spawnını ben yaptım gece 11 den sabah 5 kadar oranın şuanki 2. kurucu Selim şahid lapisi 4 günde yaptım serverin pluginerinin %90 nını ben yaptım o padisah filan yazan şeyler var ya benim eserimdir HungerGames minigames yaptım ve bunları 4 sene tekrarladım arkadaşlar ne parası aldım ben :alay: B) şimdi bu sunucu hala açık ama bende beni destekleyen arkadaşlarım için bir sunucu açtım onları yanlız bırakmamak amacıyla sunucumun ipi: McTurkish.nitrado.net gelirseniz karşılarız ama ki gelmezseniz 10 liralık viplere 20 tl kazık oyunculara edit item veren vipleri ayıran kurucuların yan hesap açıp adam kestigi sunucuya devam edersiniz iyi oyunlar... :aşık: