StealRod Plugin | MegaCrafter

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba! Ben MegaCrafter. Bugün size yeni yaptığım bir eklentiyi tanıtacağım. Adı StealRod.

Bu Plugin Ne İşe Yarıyor?
Bir oyuncuya komutla alınan Steal Rod ile vurduğumuzda belirlenen şans ile elindeki itemi alabiliyorsunuz. Ayrıca eğer biri arkasını dönükken aynı Steal Rod ile sağ tıklarsanız belirlenen şans ile oyuncunun envanterini açıp istediğiniz şeyi alabiliyorsunuz.

Komutlar:
/stealrod al <= Plugin ile gelen Steal Rod itemini veriyor.
/stealrod ayar <normal/sinsi> <miktar> <= Normal veya sinsi kullanımda olan şansı ayarlayabiliyorsunuz.

İzinler:
stealrod.get <= "/stealrod al" komutunu kullanmak için gereken izin.
stealrod.ayar <= "/stealrod ayar" komutunu kullanmak için gereken izin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Tamamen denenmemiştir. Sinsi atak çalışmayabilir. Çalışmazsa haber verin lütfen :)

İyi forumlar dilerim herkese...

Dipnot: Plugin spigot kullananlar için çalışmayabilir. Pluginde görülen bir sıkıntı yoktur.

Fikir => @Korkak Adam

Son düzenleme:

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir eklenti olmuş, hayatta kalma sunucularında kullanılablir. :D
Başarılarının devamını dilerim...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize teşekkür ediyorum. Eğer böyle fikirleriniz varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.

Minecraft'a bir tek Assasins in uyarlanmadığı kalmıştı :)

İyi forumlar..
Aslında... Güzel bir fikir. Bir kişi, eğer envanterinde "Hidden Blade" adında bir demir kılıç varsa ve sağ tıklarsa bir mesaj gelir. Hidden Blade çıkmış olur yani. Eğer Hidden Blade çıkmış ise birine vurduğunda o kişi ölür. Müthiş! Hemen yapıma başlıyorum...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize teşekkür ediyorum. Eğer böyle fikirleriniz varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.

Aslında... Güzel bir fikir. Bir kişi, eğer envanterinde "Hidden Blade" adında bir demir kılıç varsa ve sağ tıklarsa bir mesaj gelir. Hidden Blade çıkmış olur yani. Eğer Hidden Blade çıkmış ise birine vurduğunda o kişi ölür. Müthiş! Hemen yapıma başlıyorum...
Eğer vurduğu kişi hareket halindeysede zehirlesin