Steam - Multiplayer

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Birlikte Multiplayer Oynayabileceğimiz Oyunlar :
Ace Of Spades
Counter Strike : Global Offensive
APB RELOADED
Company Of Heroes 2
Dino D-Day
Garry's Mod
GTR Evolution
Left 4 Dead 2
Red Faction : Armageddon
Watch_Dogs

Bu Oyunlardan Biri Bile Olsa Yeter. Birlikte Oynarız.

Steam =
Nova * ĶŐМÁŃĎŐ™
Skype = enes.bi - єηєѕвι | lαѕerмc |

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ace of spades'in bedava süresi bitmese oynardık.Fakirim napalım.:)

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Tanesi Bile Yok Ama Eklieyecem

okokok22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Forumda Yenisin Anlamazsın .d
canım üyelik tarihlerine bak azcık ben senden çok çok daha önce geldim resim yüklemek istemiyorum okadar minecraft forumunda böyle bir konu açmak salaklıktan başka bir şey değildir git turkmmoda falan aç bilemedin forumexe

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
canım üyelik tarihlerine bak azcık ben senden çok çok daha önce geldim resim yüklemek istemiyorum okadar minecraft forumunda böyle bir konu açmak salaklıktan başka bir şey değildir git turkmmoda falan aç bilemedin forumexe
Farkındamısın ? Sen Hariç Kimse Böyle bir şey Demedi.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Farkındamısın daha bu oyunlara sahip 1 kişi bile bulamadın. (Ayrıca -14 falanmısın bütün kelimelerin ilk harfini büyük yapmalar falan :S)
Ben Buldum Bulcağım Kadar. Onlar Burdan Mesaj Yazmıyolar. (12 Yaşındayım. Bu Benim Zevkime Kalmış bir şey.) +Konuyla Alakasız Şeyler Söyliceksen Niye Girdin ?

okokok22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Buldum Bulcağım Kadar. Onlar Burdan Mesaj Yazmıyolar. (12 Yaşındayım. Bu Benim Zevkime Kalmış bir şey.) +Konuyla Alakasız Şeyler Söyliceksen Niye Girdin ?
sadece burasının minecraft forumu olduğunu ve o oyunlara sahip diğer forumlara göre çok daha az kişi olduğunu söylemek istedimde zaten yaşın 12ymiş burda kalman herkezin iyiliğine olurmuş k.g. (Ayrıca yaşının 12 olması senin zevkine kalmış bir şey değildir haberin olsun :) )

Son düzenleme:

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen özürlü müsün ? Burası "Benimle oynar mısın ?" bölümü.Burada sadece Minecraft mı oynanacak ?

okokok22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen özürlü müsün ? Burası "Benimle oynar mısın ?" bölümü.Burada sadece Minecraft mı oynanacak ?
salakmısın yoksa taklitmi yapıyorsun anlamadımda arkadaşa öneride bulundum başta konu çirkinleşti önerimde burda zor bulacağıdır gitmesinin ve turkmmoda falan aramasını söylemekti okadar.