Steamden Cs 1.6 YARDIM EDIN 1!!

Altair_1165

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BEYLER 1-2 gün önce " Counter-Strike 1.6 " yı steam üzerinden almaya karar verdim ama bir kaç sorum var.

1-) steam de cfg açılır mı ?
2-) steam de cfg açarsam ban yermiyim ?
3-) steamde hile mesela wallhack açılır mı ?
4-) Açarsam ban yermiyim

Ve bir şey daha

" Hepsinin ban sürelerini " ve " Bu banlar beni serverden mi banlar yoksa steamden mi banlar "

bu sorularıma yardım ederseniz çok minnettar kalırım

Çünkü bir arkadaş demişti wallhack veya cfg açarsan steamden sınırsız ban yersin bidahada steamden cs oynayamazsın demişti

Bende bu soruları sorma gereği duydum

ClaudiusGlaber

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla bir hile ister steam olsun ister olmasın yapılıyor ancak şu risk olabilir :

Bazı anti hack siteleri vardır bunlar banlamayı canlı olarak yaparlar yani banlayan program değildir insandır...
ve eğer bu anti hack e yakalanırsanız oyun sizin için bitmiş demektir. Hile ban yediğinizin bilgisi kanser gibi bütün serverlere yayılır.
örnek stream anti hack sitesi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ancak yine bidiğim kadarıyla cs de böyle bir olay yok ban yediğiniz zaman sadece modeme reset atmanız ve adınızı değiştirmeniz yeterli ban sistemi tek server olarak çalışıyor...

ClaudiusGlaber

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cs 1.6 yı oynamadım ama dediğim gibi eğer elindeki hile sağlamsa ne olursa olsun çalışacaktır

dosyayı atman gereken yol : Steam >steamapps >common >Counter-Strike Global Offensive >csgo >cfg

Sanırım steam için bir cfg dosyası buldum istersen biyere upload edip atabilirim...
MinecraftTürk Flood Koruması Aktif. Bir Önceki Mesaj Zamanınız: Az önce. Mesajlarınız Otomatik Olarak Birleştirildi.

Ayrıca konunu oyun konsolu bölümüne açmalıydın.
Lütfen yetkililerden konunun taşınmasını iste yoksa rapor etmek zorundayım.yım.

Altair_1165

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peki son bir sorum var yine arkadaşlardan duyduğum bişi

Eğer Cs 1.6 yı steamden satın alıp oynarsan silahın sekmesi azalıyormuş bu doğru mu ???

ClaudiusGlaber

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki son bir sorum var yine arkadaşlardan duyduğum bişi

Eğer Cs 1.6 yı steamden satın alıp oynarsan silahın sekmesi azalıyormuş bu doğru mu ???

Bana biraz uydurma gibi geldi. Ancak böyle bir hata olmaz diye bir şey yok steamden inen oyun dosyaları bir hata sonucu farklı olabilir
Ama durumun göz yanılmasından kaynaklanabilme olasılığı daha yüksek...