Steve Hayatta!!|2.Sezon Başladı!!

Devam Edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 45 83.3%
  • Hayır

Kullanılan: 9 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    54

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kirli bir araba camına takkk benii!!! Yazacağım :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avakan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son bölümü benden çarpmışın len :D
Şaka bir yana iyi ki yazmaya başlamışsın. Düşüncelerini kaleme alman iyi olmuş, merakla 7. bölümü bekliyoruz :)

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
teşekkürler 4 bölüm birden yapamadığım için 7.Bölümü yazıyorum.[DOUBLEPOST=1386786522,1386784028][/DOUBLEPOST]7.bölüm yayınlandı
+güncel

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Senaryo fena değil de şu yazım kurallarına biraz daha dikkat etsen güzel olacak. Nokta ve virgülden sonra boşluk falan ayrıca cümlenin içinde büyük harfle başlayan kelimler.. bunlara dikkat edersen çok daha güzel ve akıcı olacak bence.
Doğru bir de de eklerinde sıkıntı var yazım imla hatalarını saymazsak muhteşem bir yazarın litabindan farkı yok gelecek vadediyorsun bence minecraft dışında bir konuda fantastik romanlar yazabilirsin Harry Poter ı bile geçer

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Doğru bir de de eklerinde sıkıntı var yazım imla hatalarını saymazsak muhteşem bir yazarın litabindan farkı yok gelecek vadediyorsun bence minecraft dışında bir konuda fantastik romanlar yazabilirsin Harry Poter ı bile geçer

Harry Potter attın ama.Harry Potter aşktır gerisi heyecandır :)

avakan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hakikaten şu yazım ve imla kurallarına dikkat etsen çok güzel müthiş bir hikaye olacak. Birde bazı cümlelerde anlam bozukluğu oluyor. Onu da düzeltirsen sevinirim :) Bunların dışında gayet güzeldi son bölüm.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya ben İstanbul'da doğdum aslen Türkistan'lıyım o yüzden anlatım imla bozuk vs. olabilir.