İşin değişiği skype gel konuşalım diyorum gelmiyor. Neden acaba? Küfür edersin gibi bir şey dedi de korkuyor herhal.Zindev o tanıman lazımdı şimdiye kadar :/
Skype verir misin özelden bir şey söyleyeceğim dedi. O da kufur edeceksin değil mi aratirirsan bulursun dedi. Ben de dedim korkma sadece bir şey söyleyeceğim ve bunu söyledi.[DOUBLEPOST=1435868441,1435868408][/DOUBLEPOST]Şahsen ben birinin boş yere öyle diyeceğini düşünmüyorum, konuşmanın tamamını gösterir misin?
Yaşı kaç bu zindevin? Daha skype vermekten korkuyor.Zindev denince destur çekeceksin ._.
Bunun da öncesi var mıydı?Skype verir misin özelden bir şey söyleyeceğim dedi. O da kufur edeceksin değil mi aratirirsan bulursun dedi. Ben de dedim korkma sadece bir şey söyleyeceğim ve bunu söyledi.[DOUBLEPOST=1435868441,1435868408][/DOUBLEPOST]
Yaşı kaç bu zindevin? Daha skype vermekten korkuyor.
HayırBunun da öncesi var mıydı?
Peki ya daha önce bir konuda tartışmanız oldu mu, o da hayırsa takma derim.
HayırPeki ya daha önce bir konuda tartışmanız oldu mu, o da hayırsa takma derim.
Boşver takma. Büyük ihtimal skype vermekten korkmuştur.
Ki ben de öyle düşündüm. Forumda gereksiz adam çok fakat yapilabilecek bir şey yok.Boşver takma. Büyük ihtimal skype vermekten korkmuştur.