emrezc
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
map bu 2. version için soru başlatacağımResimli bilmiyorum ama anlatabilirim.
Öncelikle Masaüstüne Sağ Tıkla Ve Win.rar dosyası çıkart başlata bas (sağ alt köşe) çalıştıra gir. %appdata% yaz. sonra karşına .minecraft çıkacak tıkla saves dosyasına gir. yaptığın mapın adına çift tıkla sonra içindekini winrar dosyasına at. sonra hoftifile yaz kayıt ol dosyanı at. bu kadarAnlatabilirmisin gerçekten? Ya video izledim aynısını yaptım ama olmadı.![]()
sonra onun linkini atÖncelikle Masaüstüne Sağ Tıkla Ve Win.rar dosyası çıkart başlata bas (sağ alt köşe) çalıştıra gir. %appdata% yaz. sonra karşına .minecraft çıkacak tıkla saves dosyasına gir. yaptığın mapın adına çift tıkla sonra içindekini winrar dosyasına at. sonra hoftifile yaz kayıt ol dosyanı at. bu kadardosya seç diyor win.rar dosyası de indir
Beyler bende map yapmak istiyorum nasıl yapıcaz direk singleplayerdan creative moddamı yapıyoruz?[/
TeşekkürlerÖncelikle Masaüstüne Sağ Tıkla Ve Win.rar dosyası çıkart başlata bas (sağ alt köşe) çalıştıra gir. %appdata% yaz. sonra karşına .minecraft çıkacak tıkla saves dosyasına gir. yaptığın mapın adına çift tıkla sonra içindekini winrar dosyasına at. sonra hoftifile yaz kayıt ol dosyanı at. bu kadardosya seç diyor win.rar dosyası de indir
bisi deilTeşekkürler![]()
![]()
![]()