Süper Macera Sezon 1 Büyük başlangıç

Korhan Süperyumruk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SÜPER MACERA 1. SEZON +13 İçindir küçükler ilgilenmemeli
Süper Macera'nın doğumu
Eskiden bir köy vardı. O köy çok kötü olmuştu. Çünki insanlar kendini tutamadan kavga ediyorlardı o yüzden ben köyüden ayrılmıştım ama sonra karşıma bir dalikanlı adam çıkmıştı. Ben içimden konuşarak . Vay anasını süper biri ya hu demiştim. O delikanlı bana demişti . Küçük adam napıyon nereye gidiyon demişti. Ben ona cevap vermeden kaçıp gittim ama beni kovalıyordu bide dayak attı bana delikanlı değilsin dostum demiştim sonra KARATE X Yaptım ve kurtuldum. Dostum bu da neydi Süper Macera mı başlıyor? dedim.
KARATE X Nedir
KARATE X Özel hamlelerle dolu birşeydir
Ama ben 19 yaşındaydım bir macera buldum ama sonrada beni dövdüler attılar ordan bende bir yer buldum orda macera oyunlarıyla aklıma bir şey geldi ve kötü olan çocukları KARATE X'le dövdüm varya KARATE X çok şiddetli bir bölgedir bölge olması güç anlamına geldiğini söylemektedir ben bir keresine abimi dövmüştüm o benim yapabilmem için çok zor hamleydi canım çok kötü yanmıştı.

DEVAM EDECEK....

Korhan Süperyumruk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SÜPER MACERA 1. SEZON 13+
Katil-REX ve Ben

Benim bir tuhaf hayvanım vardı oda Katil-REX ti çünkü adı niye öyleydi cevabım şuydu : Hep parmağımı ısırıp,canımı yakar ve parmağımı emerdi tam 3 yaşındaydı doğum günü bugün olduğu için ben ona bir bayan t-rex aldım ama kötü yanı bana sapık sahneler göstermesi bu sahneyi gösterirdim ama çok kötüydü ONLAR ÖPÜŞÜYORDULAR LAN :( bunu bahstemek istememiştim ama cevabım yoktu :( bayan t-rex şöyleydi :
. Öff bide benim bebekken altıma işediğim bez gibi kouyodu öff öff ........
Ama sonra bir şey izledim ondada öpüşüyordular ama bu öpüşmek hakkında bir şey daha biliyodum ama çok ayıp oludğu için söylemedim

DİKKAT!
BU HİKAYE 3 BÖLÜM SONRA 2. SEZONA BAŞLAR!

Korhan Süperyumruk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tuhaf Bölüm
Korkusuz dostum vardır yolda tek başım varken o salak başıma gelmişti ya o zaman da kafam ı boşalttı bana küfür etmesinden beni bayıltıyo sonra ben ormana kaçıyom bulamıyo ve böyle tip :

Johhny Test'e benzedese saçları mavi siyah renkli ceketi yok gömleği var bide o yüzden bu kişi Johhny Şakir Salak Olabilir ondan kurtuldum ve içimden : Bi daha benim mallarıma dokunamaz :D (Mal derken eşya) ve ben mutlu mutlu yaşadım.

Korhan Süperyumruk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Galaxian DÜnyası (
Galaxian (Yani benim evim) e döndüğümde annemi babamı kardeşimi görmüştüm fotorafıma bile dokunmuş kardeşim Galaxian dünyası aslında bir ev adı Galaxian World Apartmanı zaten bilgisayarımda duruyodu kardeşim koca dana olmuştu :D
Ben evde en sevdiğim tavuk çorbasını gördüm kardeşim hattağa 15 yaşındaydı ben 23 yaşındaydım :) Çorba yı yedim yedim vay vay ya süperdi zaten köyde ben Tavuk Çorbasıyla büyümüştüm kendi dünyama gelince çok mutlu olmuştum o salaktan kurtulmaktan bile Katil-REX evlenmişti :p