AresSurvivalOfficial
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Not > Sunucu Açıldığında Bizim Sunucumuzda Kayıt Olduğunuz Şifreyle Başka Bir Sunucuda Kayıt Olursanız Ve Çarınız Çalınırsa Biz Sorumlu Deiliz!
Not > Hile - Bug Kullanıpda Banlanirsanız , AF Günü Gelmeden Banınız Açılmaz !
#################################
< SugarCane © 2014-2015 >
|| Server IP : SCSurvival.Nitrado.Net ||
|| Server IP 2: SCSurvival.Nitrado.Net 2.IP Yakında ! ||
|| Web : YAKINDA ||
|| Sürüm : 1.7.X - 1.8 ||
|| Kapasite : 42SLOT - 3GB RAM||
||
Arkadaşlar Bu Başlığı Çoğu Kişi Sevmiyor Ama Bunu Koymak Zorundaydım Çünkü Buraya Geçmişimizi
Ve Sunucunun Amacını Belirtiyoruz :
Evet Arkadaşlar Ben HandSurvival Adli Sunucunun Eski Plugineri AyberkMRJ (Splat912) Yim Ancak
Tartıştığımız Bir Mesele Yüzünden Ayrıldık Ve Nedense Düşman Olduk Bende Bu Sunucuyu Kurmaya Karar
Verdim Ve Kuruyoruz.Sunucumuzda Hile Kullanımı Olmayacak Anlık Olarak Bilgisayarıma Loglar İnicek.
Her Gün Kontrol Edicem Ve Hilleri Banlayacağım.Türkiyede 1.Sıradaki Survival Sunucuları Tanıyorum Ve Onlarada Burada Başarılar Diliyorum.
Artık Aranızda SugarCaneSurvivalda Bulunuyor , Ha Şöyle Bir Konu Var Neden 2 Günlük Sunucuya Gidelim Diyenlerde HandSurvival Gibi Hırsız Sunuculara Gitmeyi Tercih Edenler
Bana Ulaşabilirler Tek Tek SSS Atabilirim ! Herkeze İyi Forumlar !
NOT : MAPIMIZIN DEĞİŞME OLASILIĞI BULUNMAKTADIR SUNUCU AÇILINCA KONUNUN RESİMLERİ YENİLENECEKTİR
HERKEZE İYİ FORUMLAR İYİ OYUNLAR SUGARCANE EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR !
Güncelleme Köşesi
Not : Kurallara Uyup Gereğinde Güncelleyeceğiz Ayrıca Tüm Forum Moderatorlerinin Kurallara UYMAYAN Aradaşların Konuları Hakkında İşlem Yapmasi Ricamdir...
Son düzenleme: