Sultan Ahmet Camisi !

Gorgun Bugra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
YETER BE SENİN YALANLARINDAN BIKTIM MİLLET BU ADAM BİZİ KANDIRIYOR CAMİ DİYOR HAÇ VAR TEPEDE !!! ZATEN ÖNCEKİ KONULARINDA DA TEXTURE PACK YADA SAVE KAYIP İNTERNETDEN BULUP GÖSTERİYOR BİZE (Ç)alıntı YAPMA !!

Quaffle

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YETER BE SENİN YALANLARINDAN BIKTIM MİLLET BU ADAM BİZİ KANDIRIYOR CAMİ DİYOR HAÇ VAR TEPEDE !!! ZATEN ÖNCEKİ KONULARINDA DA TEXTURE PACK YADA SAVE KAYIP İNTERNETDEN BULUP GÖSTERİYOR BİZE (Ç)alıntı YAPMA !!

LAN OLUM DURDUK YERE IFTIRA ATMA GIT BUL SITESINI NERDEN ÇALMIŞIM DELI ETME BENİ BEN O YUKARDAKİ SEYİ HAC DİYE YAPMADIM IŞIK DİYE YAPMIŞTIM BANA IFTIRA ATMA !!!

Gorgun Bugra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ÖNCEKİ KONULARINI GÖRDÜK HEP TEXTURE KAYIP NETHERİN ARKA PLANIDA UZUN UZUN ŞEYLER YAPMA ALINTI YAPACAKSAN DOĞRU DÜZGÜN ALINTI YAZ !!!!

Quaffle

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ÖNCEKİ KONULARINI GÖRDÜK HEP TEXTURE KAYIP NETHERİN ARKA PLANIDA UZUN UZUN ŞEYLER YAPMA ALINTI YAPACAKSAN DOĞRU DÜZGÜN ALINTI YAZ !!!!

LAN BAK BENI DELLENDIRME BU PROJEYİ BEN YAPTIM BEN TASARLADIM GIT BUL ALINTISINI DELİL BUL BENİM KARŞIMA ÇIK BAK BU KONUDA VAR BÖYLE DE ALINTI YAPMIŞIN DE.

Quaffle

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nether beni ilgilendirmiyorum ben yapıta bakıyorum nerden bulduysam buldum nether işte .

Gorgun Bugra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR DA DİYO ALINTI YAPTIĞINI !! ÖYLE BİR NETHER GÖRMEDİM HER KIYISI NI BİLİYORUM ORANIN !!!

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Arkadaşım bulduysan internette alıntıdır yazarsın, kendin yapmış gibi göstermek yakışıyor mu? Bu yapıtı daha önce indirip kullanmıştım burada böyle gösterilince çok sinirledim ve indirdiğim yere baktım tekrar buyrun beyler planet minecraft linki -->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İndirmek isteyenler de bu adresten indirebilirler.