SUNUCU Açacagım (Yetkililer Arıyorum)

Yaşın Kaç ? (Sosyal Deney :) )

• - 10

Kullanılan: 1 7.1%
  • + 10

Kullanılan: 13 92.9%

• Kullanılan toplam oy
    14

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Adım Harun 17 Yaşındayım Minecraft'a 2012 senesinde tek oyunculu modda survival oynayarak başladım.1 seneye yakın tek oyunculuda oynadım devamında modlu minecrafta başladım 2013 yılının sonlarına dogru multiplayer keşfettim ona yöneldim pek çok bilgi sahip olduktan sonra ilk sunucumu açtım fakat başarılı olamadım fazla birikimim yoktu o yüzden fazla dayanmadı şuanda ise kendimi geliştirdim güzel buildler ve script üzerine yoğunlugumu verdim.Şuanda ise fazla bir birikimim yok ufak bir mebla var elimde o yüzden bana destek olabilecek ortaklar arıyorum yaşı biraz büyük olursa sevinirim :)

Grafik & Tasarım 4. Sınıf öğrencisiyim

3 Ortak olarak açmayı planlıyorum birbirimize güvenebilecegimiz para kavgası yapmayacagımız sunucuya önem verecegimiz 3 ortak istiyorum sadece
Sunucu Faction Veya Survival Olarak İlk Adımını Atmasını İstiyorum İnşAllah gelişirsek devamında (hub olmak istemiyorum) oyuncular hangi minigame isterlerse eklemeye çalışacagız. Eğer Faction Olursa Zorlu Bir Faction Planlıyorum Lapis Olmayacak daha cok emek ön planda olucak.PVP İstedikleri zaman yapabilecekler. 2 çeşit pvp arena yapmayı planlıyorum. Birinde İtem gitmeyecek diğerinde itemde gidebilecek.
SUNUCU Sürümü 1.8 olacak Yeni sürüm çıktıgında beta süreci bitince diğer sürüme geçilecektir
Buildlerde daha az worldedit daha fazla emek kullanmayı düşünüyorum.

Kejmzi (Resimde MineCraft Kurabiye Var)

[email protected]

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2 çeşit arena yapmanı tavsiye etmem. Sunucunun %80'i item gitmeyeni kullanacaktır ve bunun emekle bir alakası yok.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sonuçta item gitmeyecek buda ölen kişi için kazanç öldüren için zarar olacaktır evet güçlerini test ederler fakat her zaman bu arenaya girebileceklerse ne anlamı kalır eğer sadece sen isteyince girebileceklerse olabilir :)
Skype ekledim

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu bi açalımda hayırlısıyla :) oyuncular karar verir geregini yaparız :) Oyuncular Ne Derse O :)

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalbini kırmak istemem ama türklerin 80% ni kolay seviyorlar yani zoru sevmiyorlar oyuncu kitlen fazla olsun istiyosan zor yapma derim tabi bu benim görüşum ve tavsiyem :)

ganimetrim

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ortak olamam(bağış yapamayacağım için :()
ama serveri yaparken yardım edebilirim

DeadAwarist

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
♛Reklamcı Başvuru♛
Adın:Muhammed Faruk(Oyun adım:Nebula_Source)
Soyadın: Doldur
Yaşım 14

Skyp: Yok mlsf :(
Çalıştığım sunucu AngelCraftı İpsini unuttum Server çöktü mlsf :(
Açık olduğum zamanlar :Hafta içi 3,1 Hafta sonu 7,8saat açığım
Nerede Yaşıyorsun?:İstanbul : Gülsuyu
İşinden Memnunmusun?:Evet Tabikide :)
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun?: 2 3

Reklamcı Tecrüben?:%90

Beni Reklamcı olarak Seçersen çok mennum Kalarım :)