Sunucu büyük bakıma girdi

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu kilit kapatılsın sunucu büyük bir bakıma girdi!

Son düzenleme:

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Ne oluyor size, bizim SonATES ismi ile sunucu açıyorsunuz? Gerçi ne yapacaksınız, oyuncu çekemiyorsunuz başka türlü değil mi :) Başka EFSANE serverlerin ismi ile sunucu açarak oyuncu çekebileceginizi mi sanıyorsunuz :ci:

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne oluyor size, bizim SonATES ismi ile sunucu açıyorsunuz? Gerçi ne yapacaksınız, oyuncu çekemiyorsunuz başka türlü değil mi :) Başka EFSANE serverlerin ismi ile sunucu açarak oyuncu çekebileceginizi mi sanıyorsunuz :ci:
Sizin Boyle Sunucunuzun Oldugundan Haberim Bile Yok

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
O zaman Bende ''Minecraft Türk Creative Sunucusu'' ismli bir sunucu açayım,sonra ''Aaa,bilmiyordum.'' diyeyim.

ibrahimyapar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
servere girer girmez varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisiyar tarafından zorla kapatıldı diyor cıldırıcam yardım edin lütfen

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Lütfen sunucu ismini değiştirin. SonATES ismi bize ait ve alan adımız bile mevcut.

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen sunucu ismini değiştirin. SonATES ismi bize ait ve alan adımız bile mevcut.
Sunucu ismini iftardan sonra halledicem.

servere girer girmez varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisiyar tarafından zorla kapatıldı diyor cıldırıcam yardım edin lütfen
Sorununuz ile ilgileniyorum.İp adresiniz Turkiyede olmak zorunda.olmazsa isminizi atın şifrenizi ozelden kayıt edeyim.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Sunucu adını en kısa sürede değiştirmeniz dileğiyle.. şu an pluginlerinizi göremediğimden ve spawn dışında hiçbir build görmediğimden puanlama yapmıyorum. Ancak önerim buildin iyi değilse Mimar alımı yapıp mimarlarına yeni bir spawn yaptırmalısın. Tabi bu benim görüşüm, alıntı kullanmaktan iyidir. Hayırlı Ramazanlar!
Puanlama (Sunucuya giriş yaptığımda yazacağım)
Build:
Pluginler:
Toplam: