Sizin Boyle Sunucunuzun Oldugundan Haberim Bile YokNe oluyor size, bizim SonATES ismi ile sunucu açıyorsunuz? Gerçi ne yapacaksınız, oyuncu çekemiyorsunuz başka türlü değil mi Başka EFSANE serverlerin ismi ile sunucu açarak oyuncu çekebileceginizi mi sanıyorsunuz
HAHAHA Tesadüfe bak sen, bizde SonATES onlarda SonATES, güzel. Neyse, devam edin böyle.Sizin Boyle Sunucunuzun Oldugundan Haberim Bile Yok
Ztn konun en altına belirttimspawn çalıntı
Ulan sunucun oldugunu bilmiyorum ki boyle bilsem neden acayım sunucunuzu hiç duymadımHAHAHA Tesadüfe bak sen, bizde SonATES onlarda SonATES, güzel. Neyse, devam edin böyle.
İyi Oyunlar Dilerim!Sunucu güzel ismim swdaki ismim: AlpErenGG
Spawn çalıntı değil. İnternette paylaşılmış.spawn çalıntı
Sunucu ismini iftardan sonra halledicem.Lütfen sunucu ismini değiştirin. SonATES ismi bize ait ve alan adımız bile mevcut.
Sorununuz ile ilgileniyorum.İp adresiniz Turkiyede olmak zorunda.olmazsa isminizi atın şifrenizi ozelden kayıt edeyim.servere girer girmez varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisiyar tarafından zorla kapatıldı diyor cıldırıcam yardım edin lütfen
Eyvallah sağ olasın, beklemedeyiz.Sunucu ismini iftardan sonra halledicem.
Bilmiyordum. Keşfettim sunucunuzu çok pardon. Yemekten hemen sonra değiştiriyorum.Eyvallah sağ olasın, beklemedeyiz.
Bilmiyordum. Keşfettim sunucunuzu çok pardon. Yemekten hemen sonra değiştiriyorum.Eyvallah sağ olasın, beklemedeyiz.