Sunucu Önerileri

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar açılacak sunucum için sizden sunucu önerileri istiyorum. Örneğin hangi türde sunucular olmalı (Sihiribazlıkla ilgili rp vs.) veya sunucuda neler olmalı siz neler olan bir sunucuya gelirsiniz (LAPİĞS :( ). Evet önerileri bekliyorum.

Diğer soru;

ModernRP mi veya WizardryRP mi ?

(WizardryRP Sihirbazlık olan elfler vs gibi örneğin HARRY POTTER ? )
ModernRP nin çoğu tamam fakat herkes ModernRP Açtığı için açmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bence insanlarin artik değişik şeyler yapma vakti geldi mesela modlu server yada ne biliyim plug.dj gibi bir server olabilir disko olur sırayla dj oluruz kop kop :D

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu aralar herkes Factions açıyor biraz yenilikçi olun.WizardryRP aç fantasy sunucuları arıyor oyucular.Factions'dan bıktılar. Ama WizardryRP için kendi textureni ve pluginin yapmayı bilmen gerek.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu aralar herkes Factions açıyor biraz yenilikçi olun.WizardyRP aç fantasy sunucuları arıyor oyucular.Factions'dan bıktılar. Ama wizardyRP için kendi textureni ve pluginin yapmayı bilmen gerek.
Faction açıcağım diye bir şey yazmadım konumda ?

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değişik konulu rol sunucusu tercihimdir. birçok hikaye fikrim var ancak hiçbir şey bilmediğimden gerçekleştiremiyorum.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki WizardyRP!
Birde Siege - Kuşatma ekleyebilirsin, güzel olur :3

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türk Sunucular bölümü dışında hiçbir yerde sunucu ismi paylaşamazsınız bu kadar basit. Konuyu düzenleyin yoksa uyarı + konunuzu arşivleyecegim. İyi forumlar..

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Minecraft Türk Sunucular bölümü dışında hiçbir yerde sunucu ismi paylaşamazsınız bu kadar basit. Konuyu düzenleyin yoksa uyarı + konunuzu arşivleyecegim. İyi forumlar..
Merhaba sayın site yöneticisi kurallarda öyle bir şey göremiyorum diğer konularada bakıp kurallardan bana linkini atarsanız teşekkürler. İyi günler.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Eskiden bir sunucu vardı, büyücü sınıfı seçiyodun, değnek alıyodun değneklerden buz, alev ,rüzgar, su falan çıkıyodu acayip kapışmalar dönüyodu.