Ram eksiğimiz varIP ver de biz de gelelim qardaş.
Ram eksiğimiz varOnu kapatınca açıcaz zaten
![]()
Survival server açtık fakat tutmadı bizde mecburen kitleye hitap için Faction açma kararı aldıkNe tür bi sunucu kuracaksınız
Survival server açtık fakat tutmadı bizde mecburen kitleye hitap için Faction açma kararı aldık![]()
Lapizlimi?
Evet,malum Türkiye'de ancak o şekilde tutunabiliyorsunuz
O kadarda büyütme lapis li server beğenmessen oynamassın bu kadar basit ama arkadaşın söyledigi gibi server larda ilk olarak lapis arıyorlar bu da bi gerçek
Olabilir ama adam server açıyor girip oynayan olsun istiyor vip satıp en azından harcadığı parayı çıkarmak istiyorMinecraftı abiler batırdığı için olabilirmi
Para için açmak ? Ahaha güldürme beni.Survival sunucu açtıgımızda neredeydi Anti-Lapis ? Admicos geldi beğendi ama siz yoktunuz ? Sonra Lapisli açtıgımızda laf yiyoruz.Lanet gelsin Lapize.
Para için sunucu açmayın gidin pastanede çalışın
Para için açmak ? Ahaha güldürme beni.Survival sunucu açtıgımızda neredeydi Anti-Lapis ? Admicos geldi beğendi ama siz yoktunuz ? Sonra Lapisli açtıgımızda laf yiyoruz.
Altta ayrılma yeri var yanlızGörmemiş Olamazmıyım ? Serverlar bölümüne girmek bile istemiyorum zaten
Altta ayrılma yeri var yanlızSurvival-Faction ve Diğer Gibi ^^ Neyse tartışma çıkartmaya gerek yok.Büyük ihtimal ile kitle tutturduktan sonra lapisi kaldıracağız çünkü bizde istemiyorduk
![]()