Sunucudan!

Ragnar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anti-Lapis grubuna girmiş olman seni "Entel" yapmıyo efenim. Oraya girip burnu havada takılamazsın, çünkü ne düzeni degistirmek için bi çaba içindesin ne de düzeni akla yaraşır bi şekilde eleştirmiyosun. Bu nedenle burda konuşmaya hakkın yok. İstedigini söyleyebilir kendi müzigin eşliginde dans edebilirsin hatta küfür de edebilirsin beni bozmaz bu. Ama burda gelip 'Yok efendim lapisli sunucular kötü' ya da 'sizin abileriniz' tarzında laflar sarfedemezsin. O sunucular adminlerin vs. cebinden çıkan parayla yapılıyo. %25'lik bir kısım mecburen lapis ekliyo, sonrasında kar da yapamazsa sunucuyu kapatıyo hatta oyunu bırakıyo. Ben de onlardan biriyim , açık konuşmak gerekirse.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Nölüyor burda atarünüz küme süzün gidin parktaki kumda oynayın (herkeze söyledüm herkes alınsın)

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nölüyor burda atarünüz küme süzün gidin parktaki kumda oynayın (herkeze söyledüm herkes alınsın)
Yumartalarımı çalıyler elp mii :(.
Tartışmaya devam ederseniz kuş gagalar. :-/
Aslında ben bitirmiştim ama arkidiş hala kendi egosu ile işte bir kaç şey daha etti emme nefile :D Yani bilmiyorum emir mi alıyorlar,bu kadar iyi kıvırtmayı nerden biliyorlar neyse salla :D Eç kasamiycem şincik endimi :D