Sunucumda Aşırı Lag Oluyor

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PermissionsEx, Groupmanager'dan sonra en kötü 2. perm pluginidir. Öneride bulunacksan zPermissions öner.

Eğer sıkıntı TPS ise (Timings e bakınca öyle gözüküyor) durumun lokasyonla ilgisi olamaz. Bilgisiz arkadaşların "Türkiye'ye geç" tarzı önerilerine kulak asma. Benim timingslerden gördüğüm kadarıyla TPS zaman zaman 19- 17 lere düşüyor. Bunun sebebide büyük oranda worldlerin. Worldlerine
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
uygulamanı tavsiyem ederim. Ayrıca InfoBoard plugini her tick başına kendini update ettiğinde TPS'in düşmesine etki ediyor olabilir. Sıkıntının Groupmanager'la hiçbir alakası yok gibi duruyor.

Eğer sıkıntı ping ise bu durumda lokasyon değiştirmekten başka çaren yok.
Sonunda sorunumu çözecek kadar bilgili biri geldi teşekkür ederim clearlagı silmeme gerek varmıdır acaba ?

PermissionsEx, Groupmanager'dan sonra en kötü 2. perm pluginidir. Öneride bulunacksan zPermissions öner.

Eğer sıkıntı TPS ise (Timings e bakınca öyle gözüküyor) durumun lokasyonla ilgisi olamaz. Bilgisiz arkadaşların "Türkiye'ye geç" tarzı önerilerine kulak asma. Benim timingslerden gördüğüm kadarıyla TPS zaman zaman 19- 17 lere düşüyor. Bunun sebebide büyük oranda worldlerin. Worldlerine
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
uygulamanı tavsiyem ederim. Ayrıca InfoBoard plugini her tick başına kendini update ettiğinde TPS'in düşmesine etki ediyor olabilir. Sıkıntının Groupmanager'la hiçbir alakası yok gibi duruyor.

Eğer sıkıntı ping ise bu durumda lokasyon değiştirmekten başka çaren yok.
Pingden yana sorunumuz yok zaten internet hızıda 800 e çıktığı oluyor.Bu chunkfixi nasıl yapacağım İngilizcem pek yokda

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sonunda sorunumu çözecek kadar bilgili biri geldi teşekkür ederim clearlagı silmeme gerek varmıdır acaba ?
ClearLag'in otomatik eşya temizleme özelliğini kapatıp, chunklardaki entityleri sınırlama vb. özelliklerini kullanabilirsin. Ayrıca belirli bir "TPS/Ram kullanımı vb." değere ulaştığında otomatikmen gerçekleştirdiği işlemler var config dosyasına bakarsan görebilirsin. Bunlarıda kapatmalısın çünkü pek bir işe yaramıyorlar. ClearLag'e daha iyi bir alternatif olarak da React isimli plugini şiddetle tavsiye ederim.

Pingden yana sorunumuz yok zaten internet hızıda 800 e çıktığı oluyor.Bu chunkfixi nasıl yapacağım İngilizcem pek yokda
Şuanda o upuzun Wiki sayfasını düzgün bir şekilde çevirebileceğimi veya açıklayabileceğimi sanmıyorum. (Biraz rahatsızım) O yüzden Translate kullanmayı deneyebilirsin.

İçim elvermedi :( Kısaca anlatmaya çalışacağım. Windows kullandığını ve Python ile uğraşmak istemediğini varsayıyorum.
  1. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    Adresinden executable (çalıştırılabilir) dosyayı indir. (****** linki bana ait değil, geliştiriciye aittir ve wiki sayfasından alınmıştır)
  2. Bir cmd (komut istemcisi) açıp "cd" komutunu kullanarak exe dosyasının bulunduğu dizine gir.
  3. region-fixer.exe <argümanlar> şeklinde Region Fixer'ı çalıştır.
Örnekler:
  • region-fixer.exe C:/benimsunucum/world_nether (worldün tamamıyla ilgilenir)
  • region-fixer.exe C:/benimsunucum/world_nether/region/r.1.0.mca (sadece belirtilen region dosyasıyla ilgilenir)
  • region-fixer.exe C:/benimsunucum/world_nether --dc (hasarlı chunkları otomatikmen siler)

Edit: Beyaz font kullandığından dolayı mesajı tam okuyamamışım. 3 GB Ram'e sahip olduğunu gördüm. Sunucuyu panel üzerinden mi kontrol ediyorsun yoksa makineye erişimin var mı? Eğer makineye veya Java argümanlarına erişimin varsa 3 GB Ram'in en az 1 GB'ını işletim sistemine verdiğinden emin ol. Eğer makinenin işletim sistemi Windows ise diyecek bir şey bulamıyorum zaten, o miktarda bir Ram Windows bir sisteme yetmez.

Son düzenleme: