Sunucumda Pluginleri Algılamıyor , Okumuyor YARDIM

BlackKpoTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu açtım ama başlattığımda bazı pluginleri Algılamıyor versiyonları felanherşeyi spigot craftbukkit sürümüyle aynı yani her şey orantılı ama çoğu plugini okumuyor sanırım oyun içinde komutları felan yazılmıyor vault ve protocollib de mevcut ama hiçbir şeykilde okumuyor mesela PingMOTD MotdManager ClearLag SuperCensor Pluginleri örnektir - okumuyor !

BlackKpoTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
plugins klasörünün adı Plugins olabilir p harfini küçük yapıp deneyin
Malesef sorunu yanlış anlamışsın . Sorun Şu Pluginler Çalışıyor Çoğu Ve AxiTR ile FileZilla dan Bağlanıyorum Ama Şöyle bir sıkıntı var ki paketin içinde sadece 3 4 plugin çalışmıyor diğerleri çalışıyor motd manager ayarlanmıyor mesela ama essentials felan tüm diğer pluginler çalışıyor.

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Malesef sorunu yanlış anlamışsın . Sorun Şu Pluginler Çalışıyor Çoğu Ve AxiTR ile FileZilla dan Bağlanıyorum Ama Şöyle bir sıkıntı var ki paketin içinde sadece 3 4 plugin çalışmıyor diğerleri çalışıyor motd manager ayarlanmıyor mesela ama essentials felan tüm diğer pluginler çalışıyor.

Afedersin ama böyle direk yazmakla olmuyor. Hata veriyorsa yazabilirdin? veya direk log dosyasını hastebine atabilirdin.