WhisperB
Whisper NETWORK
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam sağolun yinedeJobs Plugininizdeki Farmer dan sugar cane yı bulun ve ordan bırkac oynama yapın. Ama bozarım yapamam dıyorsanız portlu sunucu kurup deneyın sorununuzu elbet bulursunuz..
Tamam sağolun yinedeJobs Plugininizdeki Farmer dan sugar cane yı bulun ve ordan bırkac oynama yapın. Ama bozarım yapamam dıyorsanız portlu sunucu kurup deneyın sorununuzu elbet bulursunuz..
Tamam sağolun yinedeBugün zamanım kalmadığından yapamadım forumda daha hızlı yapmama yardımcı olurlar diye konu açmıştım yine iş başa düştü yarın hallederim ben tekrarda sağol
![]()
Aynen benimServer Senin mi ?
Aynen benim
Bukkitten indirdim niye noldu kiPlugini kendin mi yazdın ? ve ya bukkit , spigot tan indirip kendin mi editledin ? yoksa bilmedigin biryerden mi paket olarak indirdin ?
Bukkitten indirdim niye noldu ki
Eger kendin editlediysen sorunu pat diye bulman lazım cunku editlerken hersey gozunun onunden gecıyor dıye dusunuyorum![]()
Diyorum ya zamanım kalmadı Jobs pluginine bakmaya yarın hallederim büyük ihtimalle![]()
Maalesef ayın 27 sini beklemen lazımHmm. Peki Server Yeni Galiba Mesaj olarak atabiliyorsan ipsini atabilir misin ? serverine bakmayı cok isterim![]()
Maalesef ayın 27 sini beklemen lazım![]()
Derhal kapatıyorum :'(Bence sunucunu kapatmalısın
üstün java bilgilerimle karara varıldı