SIRIOS BUILDER TEAM'Dan
Olarak kendi başıma habire ne yapsam? diye düşünürken;sizin sunucularınıza yardım etmek iyi gider dedim. Umarım builderliğimi beğenirsiniz.
SIRIOS
Eleştirilerinizi bekliyorum.
GÜLE GÜLE.
Ahahahaha zor duruyorsun demek . İlahi rivonsAğır konuşmuyacağım ki zor duruyorum şu an neyse .. Bir takım kurarken değerli kardeşlerim Solo olarak çok gelişmeniz gerek açıkcası solo olarak üst seviyelerin üstünde olmanız gerek iyi birşeyler çıkartabilmek için .. şu an fotoğraflarda gördüğüm "şey" yapı demiyorum bu arada ona aşırı saçma ve neyin ne olduğu belli değil zaten eksikleri anlatsam muhtemelen baya yazmam gerekecek bu yüzden yol yakınken bırakın arkadaşlar .. İyi forumlar
Krdeşim hadi sana iyi demiyorum ama geldiğin konuma anne karnından çıkmadın.Diğer arkadaşlar sizde internette minecraft builddir bilmemnedir biraz araştırıp gelsenizeAğır konuşmuyacağım ki zor duruyorum şu an neyse .. Bir takım kurarken değerli kardeşlerim Solo olarak çok gelişmeniz gerek açıkcası solo olarak üst seviyelerin üstünde olmanız gerek iyi birşeyler çıkartabilmek için .. şu an fotoğraflarda gördüğüm "şey" yapı demiyorum bu arada ona aşırı saçma ve neyin ne olduğu belli değil zaten eksikleri anlatsam muhtemelen baya yazmam gerekecek bu yüzden yol yakınken bırakın arkadaşlar .. İyi forumlar
Biz tabi ki de buildır olarak çıkmadık ama ilk başladığımızda takım kurmaya kalkmadık ..Krdeşim hadi sana iyi demiyorum ama geldiğin konuma anne karnından çıkmadın.Diğer arkadaşlar sizde internette minecraft builddir bilmemnedir biraz araştırıp gelsenize
takımların hepsi aynı tierde değil.Nazikçe onların seviyesinde açıklayabilirsin durumlarını.Biz tabi ki de buildır olarak çıkmadık ama ilk başladığımızda takım kurmaya kalkmadık ..
Zaten oldukça nazik davrandım diğer konularda diğer arkadaşlara yaptığım yorumlar ile karşılaştırabilirsin.. İyi forumlartakımların hepsi aynı tierde değil.Nazikçe onların seviyesinde açıklayabilirsin durumlarını.
Rivons takma knk katılıyorumda birazda sert çıkmıssın gibi görünmüş beyler burası @BlockMagician 'ın dediği gibi bir sanat işidir.Zaten oldukça nazik davrandım diğer konularda diğer arkadaşlara yaptığım yorumlar ile karşılaştırabilirsin.. İyi forumlar
Tartışmak istemiyorum fakat Ben burada bir sanat göremiyorum ve bir sanat da çıkmaz buradan iyi forumlarRivons takma knk katılıyorumda birazda sert çıkmıssın gibi görünmüş beyler burası @BlockMagician 'ın dediği gibi bir sanat işidir.
birinin sanatcı olması için sanat'ın olması lazım. Bu yapıyı arkadaşımız SOLO olarak paylaşabilirdi lakin böyle bir ekip kurup bu yapıları göstermek doğru bir davranış değildir.
her zaman bir ekipten daha fazlası beklenir.
amatörüz dedim ilk alım konumda bilmeden yorum ypamaBiz tabi ki de buildır olarak çıkmadık ama ilk başladığımızda takım kurmaya kalkmadık ..
Amatörsen takım açmıyacaksın kardeşim şuanda bulunduğun forumun ismine bak istersen "Küp sanatı" Sanat yok ondan bahsediyorum haritalar bölümüne de açabilirdin böyle bir konuyu iyi forumlaramatörüz dedim ilk alım konumda bilmeden yorum ypama
sanada iyi forumlar bilmeden konuşan insan! Abi yaşım senden küçüktür eminim 12 o yuzden abi dicem abi ben ilk bt konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştircez dedim lütfen bilmeen yapma abiTartışmak istemiyorum fakat Ben burada bir sanat göremiyorum ve bir sanat da çıkmaz buradan iyi forumlar
BİLMEDEN KONUŞMa ilk konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştiricez dedik sen gbiilerden bıktımBende gülmemek için kendimi zor tutuyorum tek başıma hiç uğraşmasam daha iyi bir şey çıkardı xd @CollapseBL
yahu ben bunu anca kafama silah dayasalar kullanırım kullandıktan sonra kendi sunucumu kapatırım .S
arkasını yalıyomuş gibi olcam ama Build = Yapı bu yapı değil yapı demeye dilim varmıyor .s saçmalayarak block koymuşsun sadece uğraşıp bakarak bunu yapsan daha çok beğenirdim .s
tm abi de bari millete kötü olanlara tavsiyeler ver bu forumdanda bıktım yöneticilerden yetkililerdenAmatörsen takım açmıyacaksın kardeşim şuanda bulunduğun forumun ismine bak istersen "Küp sanatı" Sanat yok ondan bahsediyorum haritalar bölümüne de açabilirdin böyle bir konuyu iyi forumlar
Murat sanırım ismin Dediğimi anlamamışsın dedimki önce solo olarak gelişip takım açabilirsin veya takım açtıkdan sonra gelişip yapı koyabilirsin iyi forumlar konu kapansın çünkü kalp kırmak istemiyorum ...sanada iyi forumlar bilmeden konuşan insan! Abi yaşım senden küçüktür eminim 12 o yuzden abi dicem abi ben ilk bt konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştircez dedim lütfen bilmeen yapma abi
BİLMEDEN KONUŞMa ilk konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştiricez dedik sen gbiilerden bıktım
Elimden gelen tavsiyeyi verirm EGOLARINA yenik düşmüş insanlar gibi değilim iyi forumlarsanada iyi forumlar bilmeden konuşan insan! Abi yaşım senden küçüktür eminim 12 o yuzden abi dicem abi ben ilk bt konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştircez dedim lütfen bilmeen yapma abi
BİLMEDEN KONUŞMa ilk konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştiricez dedik sen gbiilerden bıktım
tm abi de bari millete kötü olanlara tavsiyeler ver bu forumdanda bıktım yöneticilerden yetkililerden
abi saol frashlemon gibi aşağılayıcı deilsin vıthreon abi senden bahsetti ve sen de hayranı olduğum bir buildersin abi lütfen bizlere ders ver bir sw ip si versem gelirmisin kiMurat sanırım ismin Dediğimi anlamamışsın dedimki önce solo olarak gelişip takım açabilirsin veya takım açtıkdan sonra gelişip yapı koyabilirsin iyi forumlar konu kapansın çünkü kalp kırmak istemiyorum ...
Elimden gelen tavsiyeyi verirm EGOLARINA yenik düşmüş insanlar gibi değilim iyi forumlar
Kendimi çok iyi görmüyorum ama bir şeyler öğrenmek istiyenlere Build sunucumun ip sini vereceğim ozaman görmek ve öğrenmek isteyen gelebilir iyi forumlarabi saol frashlemon gibi aşağılayıcı deilsin vıthreon abi senden bahsetti ve sen de hayranı olduğum bir buildersin abi lütfen bizlere ders ver bir sw ip si versem gelirmisin ki