Sunucunuza neler yapalım? [Sırıos BT] Builder abilerim içeri lütfen.

MuratDMT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli oyuncular.
SIRIOS BUILDER TEAM'Dan
Olarak kendi başıma habire ne yapsam? diye düşünürken;sizin sunucularınıza yardım etmek iyi gider dedim. Umarım builderliğimi beğenirsiniz.

SIRIOS

Eleştirilerinizi bekliyorum.
GÜLE GÜLE.

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Ağır konuşmuyacağım ki zor duruyorum şu an neyse .. Bir takım kurarken değerli kardeşlerim Solo olarak çok gelişmeniz gerek açıkcası solo olarak üst seviyelerin üstünde olmanız gerek iyi birşeyler çıkartabilmek için .. şu an fotoğraflarda gördüğüm "şey" yapı demiyorum bu arada ona aşırı saçma ve neyin ne olduğu belli değil zaten eksikleri anlatsam muhtemelen baya yazmam gerekecek bu yüzden yol yakınken bırakın arkadaşlar .. İyi forumlar :)

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Konu açmışsınız.. Güzelde olmuş.
Eleştiri istemişsiniz. Eğer yapıya yapacaksak eleştiriyii ; takımınızın üst düzey bir seviyede olmadığınızı fakat işini seven bir takım olduğunuz bariz. Zira bu değişik şeyi yapmakla kimse uğraşmak istemez :)

Ağır konuşmuyacağım ki zor duruyorum şu an neyse .. Bir takım kurarken değerli kardeşlerim Solo olarak çok gelişmeniz gerek açıkcası solo olarak üst seviyelerin üstünde olmanız gerek iyi birşeyler çıkartabilmek için .. şu an fotoğraflarda gördüğüm "şey" yapı demiyorum bu arada ona aşırı saçma ve neyin ne olduğu belli değil zaten eksikleri anlatsam muhtemelen baya yazmam gerekecek bu yüzden yol yakınken bırakın arkadaşlar .. İyi forumlar :)
Ahahahaha zor duruyorsun demek . İlahi rivons :)

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdeşim hadi sana iyi demiyorum ama geldiğin konuma anne karnından çıkmadın.Diğer arkadaşlar sizde internette minecraft builddir bilmemnedir biraz araştırıp gelsenize

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Zaten oldukça nazik davrandım diğer konularda diğer arkadaşlara yaptığım yorumlar ile karşılaştırabilirsin.. İyi forumlar :)
Rivons takma knk katılıyorumda birazda sert çıkmıssın gibi görünmüş beyler burası @BlockMagician 'ın dediği gibi bir sanat işidir.
birinin sanatcı olması için sanat'ın olması lazım. Bu yapıyı arkadaşımız SOLO olarak paylaşabilirdi lakin böyle bir ekip kurup bu yapıları göstermek doğru bir davranış değildir.
her zaman bir ekipten daha fazlası beklenir.

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Rivons takma knk katılıyorumda birazda sert çıkmıssın gibi görünmüş beyler burası @BlockMagician 'ın dediği gibi bir sanat işidir.
birinin sanatcı olması için sanat'ın olması lazım. Bu yapıyı arkadaşımız SOLO olarak paylaşabilirdi lakin böyle bir ekip kurup bu yapıları göstermek doğru bir davranış değildir.
her zaman bir ekipten daha fazlası beklenir.
Tartışmak istemiyorum fakat Ben burada bir sanat göremiyorum ve bir sanat da çıkmaz buradan iyi forumlar :)

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
amatörüz dedim ilk alım konumda bilmeden yorum ypama
Amatörsen takım açmıyacaksın kardeşim şuanda bulunduğun forumun ismine bak istersen "Küp sanatı" Sanat yok ondan bahsediyorum haritalar bölümüne de açabilirdin böyle bir konuyu iyi forumlar :)

MuratDMT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tartışmak istemiyorum fakat Ben burada bir sanat göremiyorum ve bir sanat da çıkmaz buradan iyi forumlar :)
sanada iyi forumlar bilmeden konuşan insan! Abi yaşım senden küçüktür eminim 12 o yuzden abi dicem abi ben ilk bt konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştircez dedim lütfen bilmeen yapma abi :(

Bende gülmemek için kendimi zor tutuyorum :yıkıl: tek başıma hiç uğraşmasam daha iyi bir şey çıkardı xd @CollapseBL

yahu ben bunu anca kafama silah dayasalar kullanırım kullandıktan sonra kendi sunucumu kapatırım .S

arkasını yalıyomuş gibi olcam ama Build = Yapı bu yapı değil yapı demeye dilim varmıyor .s saçmalayarak block koymuşsun sadece uğraşıp bakarak bunu yapsan daha çok beğenirdim .s
BİLMEDEN KONUŞMa ilk konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştiricez dedik sen gbiilerden bıktım

Amatörsen takım açmıyacaksın kardeşim şuanda bulunduğun forumun ismine bak istersen "Küp sanatı" Sanat yok ondan bahsediyorum haritalar bölümüne de açabilirdin böyle bir konuyu iyi forumlar :)
tm abi de bari millete kötü olanlara tavsiyeler ver bu forumdanda bıktım yöneticilerden yetkililerden

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
sanada iyi forumlar bilmeden konuşan insan! Abi yaşım senden küçüktür eminim 12 o yuzden abi dicem abi ben ilk bt konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştircez dedim lütfen bilmeen yapma abi :(

BİLMEDEN KONUŞMa ilk konumda amatörüz kendimizi yapa yapa geliştiricez dedik sen gbiilerden bıktım
Murat sanırım ismin Dediğimi anlamamışsın dedimki önce solo olarak gelişip takım açabilirsin veya takım açtıkdan sonra gelişip yapı koyabilirsin iyi forumlar :) konu kapansın çünkü kalp kırmak istemiyorum ...

tm abi de bari millete kötü olanlara tavsiyeler ver bu forumdanda bıktım yöneticilerden yetkililerden
Elimden gelen tavsiyeyi verirm EGOLARINA yenik düşmüş insanlar gibi değilim iyi forumlar :)

MuratDMT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Murat sanırım ismin Dediğimi anlamamışsın dedimki önce solo olarak gelişip takım açabilirsin veya takım açtıkdan sonra gelişip yapı koyabilirsin iyi forumlar :) konu kapansın çünkü kalp kırmak istemiyorum ...

Elimden gelen tavsiyeyi verirm EGOLARINA yenik düşmüş insanlar gibi değilim iyi forumlar :)
abi saol frashlemon gibi aşağılayıcı deilsin vıthreon abi senden bahsetti ve sen de hayranı olduğum bir buildersin abi lütfen bizlere ders ver bir sw ip si versem gelirmisin ki

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
abi saol frashlemon gibi aşağılayıcı deilsin vıthreon abi senden bahsetti ve sen de hayranı olduğum bir buildersin abi lütfen bizlere ders ver bir sw ip si versem gelirmisin ki
Kendimi çok iyi görmüyorum ama bir şeyler öğrenmek istiyenlere Build sunucumun ip sini vereceğim ozaman görmek ve öğrenmek isteyen gelebilir iyi forumlar :)