Sunucuya Builder+plunginer Arıyorum

thzbr

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yeni açacağım server için builder ve pluginer arıyorum. detaylar için skype adresim "thzbr_1453" skype eklerken isteğe ne için eklediğinizi belirtin aksi takdirde istekleri kabul etmiyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hiç açma...
Pluginleri bile yapamıyorsan senin serverin 1 ay dayanmaz.

thzbr

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
pluginler hakkında detaylı bilgim yok demek istiyorum yoksa kurulumda bir şey yok binlerce plugin var hepsini araştırmaya kalkarsam kaç günde işin içinden çıkabilirim ?

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pluginler ve Build serverin hepsi. Bence bu server yapmayı bilmiyorum birisi yapsın ben kurusu oluyum demek bence :)
.., Pluginden herkes anlar diye bir şey yok adam açmaya çalışıyor ve bilemediği için başkasının pluginleri editlemesini istiyor ve bu suç değildir, utanılacak birşeyde değildir, Öğrenememek suçtur.

thzbr

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bu arada kendim 22 yaşındayım ve yeni yetme birisi değilim altımda yüzlerce sunucu var bu işi öğrenmeye çalışıyorum basitinden bir sunucu açayım dedim sizin gibi çocukların saygısızlığı karşısında sunucu açmasam bile olur demeye başladım

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu arada kendim 22 yaşındayım ve yeni yetme birisi değilim altımda yüzlerce sunucu var bu işi öğrenmeye çalışıyorum basitinden bir sunucu açayım dedim sizin gibi çocukların saygısızlığı karşısında sunucu açmasam bile olur demeye başladım
Kimsenin kötü yorumunu aldırmamalısın (Bilen biri değilse)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada kendim 22 yaşındayım ? ve yeni yetme birisi değilim altımda yüzlerce sunucu var bu işi öğrenmeye çalışıyorum basitinden bir sunucu açayım dedim sizin gibi çocukların saygısızlığı karşısında sunucu açmasam bile olur demeye başladım
Buildin kötü olur yapamaya bilir birini alırsın ama server açıcaksan bi bakpluginlere basit açacaksan yarım saat uğraşmazsın.

thzbr

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
zaten araştırmıyor değilim plugin filan bir taraftan halletmeye çalışıyorum ki çoğunu hallettim de ama yinede daha iyi anlayan birisi olsa daha iyi olur yanımda

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Plugin bilginiz yoksa acmaniz gereken server bukkit degil, minecraft vanilla dir.

thzbr

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
ah ah yazmayacaktım pluginer diye oraya sadece builder arıyorum.