Bence bu kadar karamsar olmamalısın.Bence hiç açma...
Pluginleri bile yapamıyorsan senin serverin 1 ay dayanmaz.
Pluginler ve Build serverin hepsi. Bence bu server yapmayı bilmiyorum birisi yapsın ben kurusu oluyum demek benceBence bu kadar karamsar olmamalısın.
.., Pluginden herkes anlar diye bir şey yok adam açmaya çalışıyor ve bilemediği için başkasının pluginleri editlemesini istiyor ve bu suç değildir, utanılacak birşeyde değildir, Öğrenememek suçtur.Pluginler ve Build serverin hepsi. Bence bu server yapmayı bilmiyorum birisi yapsın ben kurusu oluyum demek bence
Kimsenin kötü yorumunu aldırmamalısın (Bilen biri değilse)Bu arada kendim 22 yaşındayım ve yeni yetme birisi değilim altımda yüzlerce sunucu var bu işi öğrenmeye çalışıyorum basitinden bir sunucu açayım dedim sizin gibi çocukların saygısızlığı karşısında sunucu açmasam bile olur demeye başladım
Buildin kötü olur yapamaya bilir birini alırsın ama server açıcaksan bi bakpluginlere basit açacaksan yarım saat uğraşmazsın.Bu arada kendim 22 yaşındayım ? ve yeni yetme birisi değilim altımda yüzlerce sunucu var bu işi öğrenmeye çalışıyorum basitinden bir sunucu açayım dedim sizin gibi çocukların saygısızlığı karşısında sunucu açmasam bile olur demeye başladım
Parayı Basarsa OlabilirPluginler ve Build serverin hepsi. Bence bu server yapmayı bilmiyorum birisi yapsın ben kurusu oluyum demek bence