SuperMC [Survival Server] (1.7.x,1.8.x)

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SuperMC Survival Server
------------------------------------------------

SUNUCU BİLGİLERİ
SERVER ADI: SuperMC
SERVER VERSİYONU: 1.7.X,1.8.X
SERVER TÜRÜ: SURVİVAL(HAYATTA KALMA)
SUNUCU İP: 78.183.29.91

----------------------------------------------------
SUNUCU ÖZELLİKLERİ
SERVER RAM: 8 GB RAM
SERVER KİŞİ SAYISI: 100
SERVER ETKİN OLMA SAATLERİ: AKŞAM(18:00,23:00)
SERVER ALINACAK YETKİLİ TÜRÜ:
------------------------------------------------------
SUNUCU İLETİŞİM
SUNUCU KURUCU SKYPE: avamys34gg
-------------------------------------------------------
SERVER RESİMLERİ
SPAWN

WARP LİSTESİ
KİTLER SEKMESİ

MARKET

MARKET İÇİ

Son düzenleme:

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Konuya biraz çeki düzen versene be dostum ve survival serverde arsa ne alaka anlamadım :) buildler size ait galiba kendini baya belli ediyo. Gelişmeniz dilegi ile :) [HASHTAG]#IlkYorum[/HASHTAG]

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amatör server olabilir fakat bu amatör bile değil ki bildigin arkdaslarınla eğlenmek için girirlen hamachi serverlere benziyor. Buildlerini değiştir konunu güncelle ve 10 numara bir şey yap bune biraz gayret göster. Faction ve Survival karışımı bişeymi düşünüyon bu arada sen ?

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya biraz çeki düzen versene be dostum ve survival serverde arsa ne alaka anlamadım :) buildler size ait galiba kendini baya belli ediyo. Gelişmeniz dilegi ile :) [HASHTAG]#IlkYorum[/HASHTAG]
Özür dilerim ben o serverı ölesin bi atıyım dedim tabikide yorumlar kötü oldu buildim yine bana ait ama bu sefer spawnı vb güzelleştirdim kardeşim zaten amatör server arsalarıda kaldırıcam serverdan teşekkürler yorumun için

Amatör server olabilir fakat bu amatör bile değil ki bildigin arkdaslarınla eğlenmek için girirlen hamachi serverlere benziyor. Buildlerini değiştir konunu güncelle ve 10 numara bir şey yap bune biraz gayret göster. Faction ve Survival karışımı bişeymi düşünüyon bu arada sen ?
evet kardeşim serverı düzelttim en azından spawnı sadece survival düşünüyorum bu arada arsaları kaldırdım zaten.

Serverda Vipler Baya Ucuz Bu arada.