Survival Games'de nasıl pro olabilirim?

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival Games'te çok eziğim. :( anca şans olunca kazanabiliyorum. Sizce nasıl pro olabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum. MCSG serverinde yalnız.[DOUBLEPOST=1421873102,1421873068][/DOUBLEPOST]Hacklerde olunca hiç kazanamıyorum. :( hack olmayan bir survival games ipi verebilirsiniz. Premium da olur.

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum, o tür serverleri. Ama saol, başka bir server var mı acaba :) merak ediyorum :D[DOUBLEPOST=1421873471,1421873440][/DOUBLEPOST]Bir de bu aralar serverlerde pek iyi minigames yok. Ama oynuyorum bazen minigames zevkte alıyorum, ancak yeni oyunlarda eklenmeli.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum, o tür serverleri. Ama saol, başka bir server var mı acaba :) merak ediyorum :D[DOUBLEPOST=1421873471,1421873440][/DOUBLEPOST]Bir de bu aralar serverlerde pek iyi minigames yok. Ama oynuyorum bazen minigames zevkte alıyorum, ancak yeni oyunlarda eklenmeli.
Mineplex sunucusunda bir suru minigames var.
Hepsi de guzel.

Duchee

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Chest Rotalarını iyi bilmen gerekli.
Her harita için kimsenin bilmediği gizli rotaların olmalı.
Kritik vuruş yapmayı bilmelisin.
Elin hızlı olmalı.
Eğer video çekeceksen makro açma.
Hile kullanma.
Olta ve ok kullanmayı iyi bilmen gerekir.

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten ok prosuyum. Ancak, hackler var kardeş. Sandık rotası bilsem bile hackler beni kesiyor epic itemlerimi giyemeden :( ama 1 hacker kesebildim o kadar diğerleri hackin babasını açıyor. Oyunuda hiç kazanamıyorum. Hackerler yayıldı ya!..[DOUBLEPOST=1421924089,1421923752][/DOUBLEPOST]Gizli rotamda yok, bulduğum rotaları bazı kişilerde biliyor. Ayrıca hiçbir rotam yok. Asla da hile kullanmıyorum. Sana başımdan geçen bir olayı anlatayım:
Bir gün Par 72 mapındaydım. Sonra ortadan taş kılıç çıkarttım. Sonra gittim, bi chest açtım olta ve zırh çıktı. O oltayı ve zırhı aldım, bi adam buldum. Olta ile vuruncada onu boostladım sonrada resmen adama şans verip kendimden uzaklaştırdım.
Biliyorum. Olta Demon's Breeze mapında gerekir. Adamları lava atabiliyorsun. Ancak kendinde lava atılabilirsin. Bu söylediğim şeyi dikkate alın. Mcsg'de çok hileci var. Bu nedenle senin dediklerinide yapsam hackerler hilenin babasını açıyor. Ancak senin dediklerinde faydalı. Teşekkür ederim. Oltayı ve yayı iyi kullanacağım. Makromda yok zaten. Chest Rotası'da ezberleyeceğim. Cevabın benim için çok faydalı oldu. Çok teşekkürler, bana taktik veren arkadaşa. Artık bu önerilerini deneyip, bir pro olacağım.[DOUBLEPOST=1421924183][/DOUBLEPOST]Duchee'ye çok teşekkür ediyorum bana taktikler verdiği için. Çok faydalı bir yorum.