Survival hardcore bölüm 1-Koyun nerede !!

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival hardcore anılarımı kayıt altına alıp bir seri olarak size paylaşıyorum...

öncelikkle oyun versiyonum 1.5.2 neden diceksiniz ?

not:son sürüm olan 1.8.3 de var fakat ona girdiğim zaman hiçbir şey gözükmüyor sadece mavi gözüküyor birtek 1.5.2 çalışıyor bilgisayarımda ve texture packim güzel olduğu için sıkıntı çıkarmıyor zaten survival çektiğim için versiyonunda bir amacı yok sadece bilgilendirme yapim dedim :)

videoyu frapsla çektim (hd) olarak 12 dakikalık bir video 12 gb gibi bir yer kaplayınca video küçültme programını kullanarak küçülterek video bu hale geldi ve sesi

videonun sonunda forumdaki bir kaç ergenede değindindim (onlar kendilerini biliyor :) )

sesi yüksek açın ses fazla belli olmuyor

@QuarisTR
@BrolyTheLSSJ
@Zurinqun

Son düzenleme:

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hep diyorum videoların kbps sini kalite ile orantılı ayarlayın :(

dostum video zaten hd ydi sesde çok güzel çıkıyordu fakat videonun boyutunu küçiltim derken video bu halde rezil bir hal aldı nedenini bilmediğim halde yani merak etme videonun kalitesi çok iyiydi fakat 12 gb gibi büyük bir hal alınca küçültme girişimine bulunmam sonucu bu şekli aldı

M

MUHDE

Ziyaretçi
dostum video zaten hd ydi sesde çok güzel çıkıyordu fakat videonun boyutunu küçiltim derken video bu halde rezil bir hal aldı nedenini bilmediğim halde yani merak etme videonun kalitesi çok iyiydi fakat 12 gb gibi büyük bir hal alınca küçültme girişimine bulunmam sonucu bu şekli aldı

Video sınırsız küçültülemez bir yerden sonra kalite aşırı şekilde düşer şimdiki boyutunun 2 3 katı olsaydı o eski kalitesinin yerini alabilirdi bendede var öyle 16 gb videolar kaliteyi batırmadan renderlemeye çalış :(

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video sınırsız küçültülemez bir yerden sonra kalite aşırı şekilde düşer şimdiki boyutunun 2 3 katı olsaydı o eski kalitesinin yerini alabilirdi bendede var öyle 16 gb videolar kaliteyi batırmadan renderlemeye çalış :(
eee nasıl yapıcaz onu