Survivaldi faction oldu, bizi gören şok oldu! ParsMC.nitrado.net Yeni İP'miz

SUNUCU SIFIRLANSIN MI? YOKSA DEVAM MI ETSİN?

• Sıfırlansın, pvp ilk gün kapansın.

Kullanılan: 14 87.5%
  • Hayır, sıfırlanmasın. Sunucu devam etsin!

Kullanılan: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
LiveSurvival
Gelisen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucu

Tanıtım konusuna
Hepiniz
Hos geldiniz, sefa getirdiniz...
BEKLENEN SUNUCU AKTIF!

Özellikleri kısaca sıralayayım;
#- IP; LiveSurvival.nitrado.net -#
#- 6 GB RAM -#
#- Sürüm; 1.8+ -#
#- Skype; dranklorge_13 -#

LiveSurvival tanıtım konusuna hepiniz hoşgeldiniz! Bizler 16 - 17 yaşlarında olan birer bireyleriz. Sizlere daha kaliteli bir oyun keyfi verebilmek için elimizden gelen'in en iyisini yapmaya çalışıyor, yapıyoruz... Sunucumuz şuanlık BETA sürecinde oldugu için her şey tam yerine oturmadı, kusurlarımızı hoş görün lütfen. "Başkalarının kusurlarını örtmeyi marifet edin kendine, işte o zaman kusursuz olursun." -Mevlana. Sunucumuz'a yavaş yavaş yeni özellikler ekleniyor. Sadece sizlerden biraz "Zaman" istiyoruz.
İyi oyunlar!

SİSTEMLERİMİZ
Görev Sistemi /gorev
Magaza Sistemi /magaza
Kredi Sistemi /kredi
Market Sistemi /market
Kutu Sistemi (Çekilişi vardir.)
Meslek Sistemi /jobs
Maden, Tarım oto satma /otosat
Ve en güzel sistemlerden biri olan Rütbe Sistemi'ni hemen hemen bütün survival sunucular kullandığı için, biz eklemedik. Geliştirip Ekliyeceğiz.
Daha çok Sistem için Kurucu'ya ulasin!

İletişim Bilgilerimiz;
Baskan (Yönetici
)
Skype adresi: dranklorge_13

VIP üyelik alarak sunucumuza destek çıkabilirsiniz, biz VIP üyelik'ten elde ettiğimiz belli miktar ödeme'yi sunucumuza yatırıyoruz ki sunucumuzun makinesi'ni güçlendirelim. VIP üyelik almak istiyen arkadaşlarımız olursa ki eğer dranklorge_13 skypesini eklemeleri yeterli olucaktır.

Spawn;

Not: SUNUCUMUZ YENİDİR! Skype ADRESİMİZ; dranklorge_13 Baskan Tarık olan!
Sunucumuz yakında host değişebilir bu yüzden skype adresimizi takib edin!

NOT: LÜTFEN SUNUCUYA GELMEDEN OY VERMEYİN VE LÜTFEN VİCDANINIZA UYUN!

Son düzenleme:

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz 17:00'da açılacak çünkü essentials ANSII kod hata verdi yeniden essentials düzenleniyor. Açıldığında otomatik mesaj atılacak skypeden oradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Skype > dranklorge_13

GÜNCELLEME; SUNUCUMUZUN PLUGİNLERİ HAZIRDIR, MAPLAR VE PLLERE SON KEZ GÖZ ATILIP YARIN AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ!

Son düzenleme:

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok Mükemmel Server.. Çoluk Çocuk Yetkili DEĞİLSE :alkış:
Açılır İnşALLAH -_-
Merhaba, Teşekkürler öncelikle sunucumuzun bugün açılamayacağını üzülerek belirtmek isterim. Bu kadar zamanımız varken bir de Rütbe eklemeyi düşünüyoruz...
İnşAllah hoş karşılarsınız.

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
GENÇLER ESSENTİALS SORUNU ÇÖZÜLDÜ, 1.7 yapmak zorunda kaldık tab hatalı çünki titlemanager plugini 1.7 kabul etmiyor sorun olursa 1.8 ile giriniz...
iconovaTR.nitrado.net 25.06.2016 saat 13:00'da aktif!

Ev gibi bir sunucu sanki.

Just Gaziantep. Her gün inşaatın önünden geçiyorum.
Aa, bende Gaziantep'te yaşıyorum, ismi oradan esinlendin. Açıklık getirdiğin için teşekkür ederim. Primemall'a gidersen skype üzerinden mesaj at görüşelim. :)

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir tanıtım konusu . hoş sade.
İnşallah umduğunuzu bulursunuz fakat vip nasıl alınır başlığını silerseniz daha hoş olur hani vipyi parası nekadar sunucuya gitse bile sonucta konuyu baltalama açısından güzel bir açık yani :)
Başarılar Kardeşim.

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel bir tanıtım konusu . hoş sade.
İnşallah umduğunuzu bulursunuz fakat vip nasıl alınır başlığını silerseniz daha hoş olur hani vipyi parası nekadar sunucuya gitse bile sonucta konuyu baltalama açısından güzel bir açık yani :)
Başarılar Kardeşim.
Aa, çok şaşırdım. Herkes kendi konusunda seninle kavga ediyor fakat çok teşekkür ederim. Ne kadar mutlu oldum yorumunuzu görünce. :) İyi oyunlar dilerim beklerim.
Bu arada VIP satma amacımız sunucumuzun eksikleri var slot gibi RAM ağırlık verdik ve düşürmekde istemiyoruz oyunculara lagsız ortam sunuyoruz. Erken VIP almak isteyen olursa indirimli yapıcağım. Skypem dranklorge_13

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aa, çok şaşırdım. Herkes kendi konusunda seninle kavga ediyor fakat çok teşekkür ederim. Ne kadar mutlu oldum yorumunuzu görünce. :) İyi oyunlar dilerim beklerim.
Bu arada VIP satma amacımız sunucumuzun eksikleri var slot gibi RAM ağırlık verdik ve düşürmekde istemiyoruz oyunculara lagsız ortam sunuyoruz. Erken VIP almak isteyen olursa indirimli yapıcağım. Skypem dranklorge_13
Genel olarak adam olanlara adam gibi cevap veriyoruz , adam gidicek 3 ayda 5 sunucu alıp kapatıcak benden güzel cevap bekleyecek bu hesabım yeni daha onlar piyasada minecraft bile oynamayı bilmezken biz sunucu işindeydik.
Geçmiş büyüktür kardeşim , ben dahil birsürü kişi var onlar gurura yediremeyince aynı tas aynı hamam havlarlar sadece.

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Genel olarak adam olanlara adam gibi cevap veriyoruz , adam gidicek 3 ayda 5 sunucu alıp kapatıcak benden güzel cevap bekleyecek bu hesabım yeni daha onlar piyasada minecraft bile oynamayı bilmezken biz sunucu işindeydik.
Geçmiş büyüktür kardeşim , ben dahil birsürü kişi var onlar gurura yediremeyince aynı tas aynı hamam havlarlar sadece.
Ben de yeni değilim sadece biraz acemiyiz o kadar benim de 5 6 tane açtığım sunucular oldu ama en iyisi bu olucak açtıklarımdan. Ayrıca sunucum da oynarsan sevinirim. :p

Zaman daralıyor, Oksijen azalıyor. :) 30 Dakika kaldı. Sunucumuzun eksiklerini, isteklerinizi dranklorge_13 skype adresine bildirin ki eklensin! iconovaTR.nitrado.net 13.00'da AKTIF, HERKESİ BEKLİYORUZ..!

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Ben de yeni değilim sadece biraz acemiyiz o kadar benim de 5 6 tane açtığım sunucular oldu ama en iyisi bu olucak açtıklarımdan. Ayrıca sunucum da oynarsan sevinirim. :p

Zaman daralıyor, Oksijen azalıyor. :) 30 Dakika kaldı. Sunucumuzun eksiklerini, isteklerinizi dranklorge_13 skype adresine bildirin ki eklensin! iconovaTR.nitrado.net 13.00'da AKTIF, HERKESİ BEKLİYORUZ..!
Burda sen başlatmışsın tartışmayı. Adam sana düzgünce cevabını veriyor sen ona başka bir şey söylüyorsun... AYIP AYIP