eğer svchost.exe nin yanında SYSTEM yerine kullanıcı adın yazıyorsa virüslüdür onun dışında gereklidir..
ama çoğu keylogger oluyorSvchost windows un serviceleri için atanan genel bir programdır bu programı silemezsiniz silmeye çalışırsanız işletim sistemi bugta kalır diss atar "nah sana baklava" der kapar kendini onun yerine gerekmeyen servisleri kapatarak svchost.exe isimli programın açılmasının açıldığı işlemleri azaltabilirsin[DOUBLEPOST=1420041238,1420041148][/DOUBLEPOST]
Gerekli servisler SYSTEM olarak gözükür gereksiz servisler kullanıcı ismin ile veya network service gibi şeyler ile gözükebilir gerekmeyen derken bilgisayarın açılması için gerekmeyen![]()
ama çoğu keylogger oluyor![]()
bende onu demeye çalışıyorumO zaman kullanıcı isimi içeren svchost.exe nin dosya konumunu açıcaksın system32 de değil ise virüstür![]()
ona karışırsan sistem çökme ihtimali var malesef yapabileceğin bir şey yokSilmek dediğim devredışı bırakmak. Onun yüzünden %100 CPU artışı oluyor. Nasıl devre dışı bırakabilirim ? Yrdım edin lütfen![]()
Muhde açıklamış gereksiz servisleri kapatarak düzeltebilirsinSilmek dediğim devredışı bırakmak. Onun yüzünden %100 CPU artışı oluyor. Nasıl devre dışı bırakabilirim ? Yrdım edin lütfen![]()