Tale of kingdoms 1.4.2 <<<<<<<<<<<<<

godma1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşalar herkezin bekledi ği mod cikti Tale of king doms mod 1.4.2 cikti
ve sizlerle bunu paylasmak isdedim mod herkes biliyor gene ama anlatacağim :)
bu modda online deil ama oyuna adamlar geliyor ve bunlar kaleyi savuyor
dierleri ise o kaleyi yikmaya çalisiyor mod un amaci bu simdi link e gecelim :)
link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan altta
exe var tiklayin 1 sn icinde insin ii oyunlar ve ii savaslar :)

godma1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arasindaki fark hem itemler yeni itemler ekleniyor ve v. atlatigi icin güncelleme yapiyor
o güncelleme minecraft i etkiledigi icin snn mesela 1.2.5 adamin 1.4.2 adam sv kurmus sen nasi giricen?
1.4.2 iyle arasindaki farklar bunlar daha var ama ben kisa anlattim:)

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arasindaki fark hem itemler yeni itemler ekleniyor ve v. atlatigi icin güncelleme yapiyor
o güncelleme minecraft i etkiledigi icin snn mesela 1.2.5 adamin 1.4.2 adam sv kurmus sen nasi giricen?
1.4.2 iyle arasindaki farklar bunlar daha var ama ben kisa anlattim:)
saol

HyperioNn99

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hiçbirmodu indiremiyorum net framework istiyor indiriyorum ama açmıyor wıc diye bir şey istiyor indiriiyorum açmıyor windows xp ??? diye soruyor ama bilgisayarım windows xp ne yapıcam bilen varmı:blase:

godma1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hiçbirmodu indiremiyorum net framework istiyor indiriyorum ama açmıyor wıc diye bir şey istiyor indiriiyorum açmıyor windows xp ??? diye soruyor ama bilgisayarım windows xp ne yapıcam bilen varmı:blase:
bendede vardi network u indireceksin link ini bilmiyorum ama indireceksin bem bulup indirdim şindi
modlarla oynuyom

shnider9

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

arkadaşım burdan indirebilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

palawolf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım ben indirdim ama yüklerken şöle dip değer null olamaz prametre adı path dio kapatıo yardım edermisin