EgeTRHN
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Son düzenleme:
Düzenli ve hoş bir konu tasarımı olmuş, Tarihe ilgili biri olarak yaptığınız işi çok beğendim. Gayet seviyeli ortam mevcut. Başarılar dilerim.
Teşekkür EderizDüzenli ve hoş bir konu tasarımı olmuş, Tarihe ilgili biri olarak yaptığınız işi çok beğendim. Gayet seviyeli ortam mevcut. Başarılar dilerim.
Nazi ve Adolf Hitler Dönemi hakkında tartışma toplantısı başlamıştır. Sizde bu toplantıyı izlemek isterseniz discord grubumuza katılabilirsiniz. Toplantıdan sonra kanal arşive taşınacak oradan okuyabilirsiniz isterseniz.
sunucu iç tasarımı gerçekten çok kötü renksiz ve sıkıcı. düzenlenmeli ayrıca sistemde zayıf geliştirilmeli mantık güzel ama gelişmesi zor.
sunucu iç tasarımı gerçekten çok kötü renksiz ve sıkıcı. düzenlenmeli ayrıca sistemde zayıf geliştirilmeli mantık güzel ama gelişmesi zor.
Sunucudan "küfür ve kavga" nedeniyle banlanan birisinin bunları söylemesi normal, konu güncel.
Gerçekten sunucuda tüm roller aynı renkte ve çok karışık sıkıcı bir görünüme sahip bot desteği yok bot koruması yok güvenlik zayıf mute alan kişi gir çık yapıp kaldırmış oluyor yetkilileri dik kafalı olan bir sunucu çoğu üye tarafsız deil ilk başta kendi kurallarını ihlal etmiş bir sunucu sahibide dahil tarafsızlık kuralını çiğnemişler katılmanızı tavsiye etmem konuyu açan kişiye yazık derim boşuna katılmayı sevmedim...Tarih Topluluğu Tasarımın Değil Bilginin Tartışıldığı Yerdir. Kurallara Uymayanlar şu an da Hakettiği Yerdedir.
Gerçekten sunucuda tüm roller aynı renkte ve çok karışık sıkıcı bir görünüme sahip bot desteği yok bot koruması yok güvenlik zayıf mute alan kişi gir çık yapıp kaldırmış oluyor yetkilileri dik kafalı olan bir sunucu çoğu üye tarafsız deil ilk başta kendi kurallarını ihlal etmiş bir sunucu sahibide dahil tarafsızlık kuralını çiğnemişler katılmanızı tavsiye etmem konuyu açan kişiye yazık derim boşuna katılmayı sevmedim...
Fikirlere açık diğiller ayrıca çok fazla yanlış bilgili kişi var biraz sallama bilgiler var şahsen tavsiyem tarihi DC sunucularında. Deil kitaplarda öğrenin
-iyi forumlar