Ben benim.Sen kimsin?![]()
Avatar değiştirdim tanıyamadın beniSen kimsin?![]()
Sana demedim ya.. Ayrıca o cosplay lez galiba.. Codlfire'nin paylaştığıydı galiba geçenlerde..Avatar değiştirdim tanıyamadın beni![]()
Şimdi soratane lez diye diğer başka cosplayler de mi lez?Sana demedim ya.. Ayrıca o cosplay lez galiba.. Codlfire'nin paylaştığıydı galiba geçenlerde..
Başkasına demedim zatenŞimdi soratane lez diye diğer başka cosplayler de mi lez?![]()
Zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca bu avatarım da ki soratane değil.Başkasına demedim zaten..
Hiçbiri 1 Lindsey etmez.. Lindsey'de cosplay olduğu videolar var yani..
Sora kim onu bile bilmiyorum.. Bırak yazmaya bile üşendimZevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca bu avatarım da ki soratane değil.
Varsa grupta paylaşırsan sevinirim.
Boş verSora kim onu bile bilmiyorum.. Bırak yazmaya bile üşendim.. Ben tipine bakıyorum.. Bir dakka biz niye tartışıyoruz ki şimdi ben kötü bir şey demedim lez olması benim için pek bir şey ifade etmiyor
![]()
Paylaşırım şimdi Dota 2 de team maçına giricem sonra bakarım boş olunca..Boş verderin mevzu
![]()
OLmamış tek @ ile düzelt şimdi onlarıEtiket çakın şuraya lütfen ^^[DOUBLEPOST=1407839356,1407839241][/DOUBLEPOST]@@98IamLegend98 @@ailstromMT @@aspendos @@ayberkasla @@btknctTR @@Pr1sonsoul @EfSaNeMeN26 @@gunlad @@hakanbn @@HeroMineX @@hoyyy @@JAWZ@@LawlietRyuzaki @@McLorens @@Minecraftplayerr @MinerKaan @@OneMoreTime @@Pentatonix @@ScOp0Time @@Secret_wither @@SnKaan @@TheLorder @@TiburonCP@@toli09 @@toli090 @@y89op89y @@Yeselectro @BeyondBirthday @Glyphl @WhoIsLance @gökçecuq