TeamEnderS Skyblock v3 | Sunucu Başarımları | Sandık Sistemi | 1.14.4 | teamenders.bth.st

savboray

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TeamEnderS v3.1
Sürüm: 1.14.4
Efsanevi SkyBlock Sunucusu geri dönüyor. Hemde eski kadrosundan oyuncularla!
Sunucunun Slot Sayısı 25'tir. (arttırılabilir)

Sunucu IP Adresi: teamenders.bth.st
Sunucumuzun Facebook Sayfası:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Discord Sunucumuz:

2 yönce bitirdiğimiz bu macera kaldığı yerden, kendini geliştirmiş bi şekilde devam ediyor!

SUNUCU AÇILDI!

Sunucu içi özel başarım sistemimiz bulunmakta! Birbirinden özel ve eğlenceli başarımlar tek tek bizim tarafımızdan hazırlandı!

Sandık sistemi bulunmaktadır! Bu sandıkların içinden birbirinden güzel, işe yarar eşyalar çıkmaktadır. Birbirinden farklı toplam 4 sandık bulunmaktadır!

Belirli zamanlar çekilişler yapılacaktır. Bu çekilişlerin amacı oyuna para vermeden de oyuncuların gelişmesi kolaylaştırmaktır.

Sunucumuzdaki Pluginler %100 Türkçeleştirilmiş Olup , Kullanımları Kolaylaştırılmıştır.

Yetkili Listesi:
KURUCU : Boray 'DarkJoya'
ADMIN : Hasan 'UniTRex'
ADMIN : Enes 'uTouchMyBas'

Sunucu Videosu (AMATÖR)

Sunucuyla İlgili Sorularınız İçin:

Son düzenleme:

Mugetsu42

Create a Different World
En iyi cevaplar
2
Kısa bir süre bu sunucuda oynamıştım, başarılar diliyorum.

AliRnn

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
serverin 1.8 ve 1.9 zamanında cok oynadım suan hala 1.8 oynamama ragmen 1.14.4 surumunu yuklemeye calısıyorum tekrar efsanede oynamak icin heycanlıyım ama surumu nerden yuklıycem yardımcı olursanız sevinirim :DD

savboray

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
serverin 1.8 ve 1.9 zamanında cok oynadım suan hala 1.8 oynamama ragmen 1.14.4 surumunu yuklemeye calısıyorum tekrar efsanede oynamak icin heycanlıyım ama surumu nerden yuklıycem yardımcı olursanız sevinirim :DD
İlginiz için teşekkür ederiz. İnternette birçok kaynaktan 1.14.4 sürümünü bulabilirsiniz.