Technic(tüm modların birleştiği bir pack)

THEREAPER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Technic-mp1.png

çok fazla gösteriş olmadı özür diliyorum ama crack linkinide bulunca veririm umarım yardımcı olmuşumdur
Yeniden sölim bunda hiçbir zorluk yoktur arkadaşlar bir arkadaşım oynuyo ama bunun multisi daha eğlenceli gibi geliyor bana :)

Ehh arkşlar üste yazdığım herşeyini boşverin işe video linki bu arkadaşımız saolsun crackini yapmış
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
herkese iyi oyunlar. eher linkini istiyosanızda burdan indirin sadece tıklayıp oynicaksınız başka bir şey yok he bide minecraft hesabınız olsun premium olmasın olsun farketmez
Yeni link bu

Ferhad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biraz daha bilgi verseydin keske bi video linki atsaydin keske arkadsinin diyil de kendinin oynadigin bir modu tanitsaydin keske bu konuya bakmasaydim keskeeeeeeeeeeee:sick:

THEREAPER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam crack linki ve videoyu atıcam ama benim değil arkaşım verdi çok saolsun düzenlicem.

THEREAPER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu mod pack diyelim içinde voxel modpack-hack mine-Vanilla-Tekkit-yog box ve TECHNİC çoklu mod olan bu modlarda hack mine lvl atlatılan dungeonslar yeni düşmanlar ve yeni itemlar ve parkurlarla oynanan çok süper bir şey Technic 20 26 modlu bir pack tavsiye ederim vanlla pek anlamadım 1 2 mod daha var ama bunları tavsiye ediyorum iyi oyunlar. Yapamayanlar bana burdan ulaşabilir

THEREAPER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yav arkadaşım bunun rarını falan açmıyosun tek tıklıyosun açılıyo masaüstüne atı ver.

THEREAPER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yav arkadaşım bunun rarını falan açmıyosun tek tıklıyosun açılıyo masaüstüne atı ver.

THEREAPER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yav Nasıl bea video izle o zaman abi yapıcan tek şey masaüstüne atıp çaıştırmak o kadar rar şifresi falanda yok.